Cum poţi câştiga un bilet la Electric Castle cu Beck’s Electric Train, dar şi abonament la festival



Fanii Electric Castle sunt invitaţi să participe la un concurs prin care pot câştiga un bilet la Beck’s Electric Train, pe ruta celor #525KmDeMuzica, dar şi un abonament pentru toate cele 4 zile de festival.

Cum poti castiga un bilet de tren spre Electric Castle, dar si abonament la festival
Cum poţi câştiga un bilet de tren spre Electric Castle, dar şi abonament la festival

Toată nebunia creată în jurul conceptului și a haștag-ului #525KmDeMuzica a început în urmă cu două săptămâni, când zeci de tineri au fost văzuți dansând pe străzi și în mijloacele de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica.

Săptămâna trecută, tinerii au ajuns în Gara de Nord și, în acel moment, din toate colțurile gării au apărut viole, viori, tobe și chitări electrice care au răsunat, oprind miile de călători și trecători. Gara de Nord s-a transformat în scena unei Simfonii Electronice dirijată de Electric Brother, un moment de muzică și dans electrizante.

Comunitatea #525KmDeMuzica și Simfonia Electrică din Gara de Nord au comunicat, într-un mod neconvențional, că berea Beck's pregătește o nouă experiență: un tren muzical ce pleacă pe 13 iulie cu destinația Electric Castle, iar, timp de 525 de kilometri, îi vor asculta pe Golan, Electric Brother, The Model, Silent Strike, Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco).

Petrecerea în mișcare Beck's Electric Train va începe pentru câteva sute de petrecăreți câștigători pe 13 iulie, odată cu plecarea trenului Beck's din Gara de Nord, va dura 15 ore și se încheie pe 14 iulie dimineața, odată ajunși la Bonțida.

Pentru a câștiga experiența muzicală a verii, intră pe becks.ro și poți avea un un kit format dintr-un bilet în Beck's Electric Train, abonament la Electric Castle pentru toate cele 4 zile de festival și bilet de întoarcere cu trenul, introducând codurile de sub capacele berilor Becks și adunând 70 de puncte.

Live Performance by:
Cristian Ștefănescu aka Electric Brother
Elena Moroșanu - voce
Ana Cristina Leonte - voce
Solartis Quartet - condus de Sabin Penea
Austin Mitchell - chitară bas
Tavi Scurtu - baterie

Etichete: 525KmDeMuzica, Beck's, electric castle

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE