Cum poţi dona bani copiilor care nu au acces la educaţie mergând la film de Moş NicolaeBucureştenii îi pot ajuta pe copiii care nu au acces la educaţie doar mergând la film de Moş Nicolae.

Pe 6 decembrie, pentru orice bilet la filmul Paddington, de la Grand Cinema & More în Băneasa Shopping City, vor fi donați câte 5 lei Organizației Salvați Copiii!

InterComFilm, distribuitorul filmului Paddington în România, alături de Grand Cinema & More aleg ca pe 6 decembrie să sprijine accesul la educație al copiilor din medii defavorizate. Astfel, 5 lei din prețul fiecărui bilet la Paddington, cumpărat pe 6 decembrie, va fi donat în acest scop către Organizația Salvați Copiii.

"Salvați Copiii România depune, de peste 20 de ani, eforturi pentru reintegrarea școlară a micuților ce au pornit în viață cu șanse reduse la un trai decent. Fondurile atrase în această perioadă au fost utilizate pentru asistarea a peste 20.000 de beneficiari, prin (re)integrarea școlară a copiilor nevoiți să muncească (programele A Doua Şansă și Școală după Școală) și prevenirea abandonului școlar în rândul comunităților defavorizate (Grădinițe estivale)", declară reprezentanții Salvați Copiii.

Biletele pentru spectacolele filmului Paddington, prin care se vor oferi bani pentru susţinerea cauzei promovate de organizaţia Salvați Copiii, se pot cumpăra online de pe siteul www.grandentertainment.ro sau de la casele de bilete ale cinematografului Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

Ursuleţul Paddington s-a născut în 1958, din imaginaţia autorului pentru copii Michael Bond, ale cărui opere, A Bear Called Paddington şi seria Paddington Bear, s-au vândut în peste 35 de milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 40 de limbi.

În mod surprinzător, deşi ursuleţul a apărut la televiziune, în mai multe seriale britanice, aceasta este pentru prima dată când autorul Michael Bond îşi dă consimţământul pentru transpunerea personajului creat de el pe marele ecran.
Bazat pe celebra serie de cărţi pentru copii a autorului britanic Michael Bond, filmul spune povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât - pe care stă, scris de mână, "Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc." - ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington - până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu.

Paddington va avea premiera în cinematografele din toată țara pe 5 decembrie și este distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Ursulețul Paddington, din 5 decembrie în România! VIDEO

Etichete: Băneasa Shopping City, cinematograf, cinematograf Băneasa Shopping City, donaţie, educaţie, film, Mos Nicolae, Salvaţi Copiii, ursulețul paddington

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE