Cum poţi intra în posesia cardului de sănătate până la 1 maiCARD DE SĂNĂTATE, CASMB: Cardul de sănătate va deveni de la 1 mai singurul instrument de validare și decontare a serviciilor medicale prevăzute în pachetul de bază. Bucureștenii care nu au intrat încă în posesia cardului de sănătate o pot face prin depunerea unei cereri la CASMB.

Cum poti intra in posesia cardului de sanatate pana la 1 mai
Cum poţi intra în posesia cardului de sănătate până la 1 mai
Foto: romaniatv.net

CARD DE SĂNĂTATE, CASMB: Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a realizat un portal special pentru procesul de redistribuire a cardului de sănătate pentru a evita cozile la ghişeele instituției.

Astfel, asiguraţii trebuie să completeze o cerere de eliberare a cardului de sănătate urmând paşi prezentaţi în lista de mai jos:

Pasul 1: Verificati existenta cardului dvs. in retururile aduse de posta la CASMB

Pasul 2: Completati datele privind cererea de eliberare (nume, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) NU SE FOLOSESC DIACRITICE

Pasul 3: Imprimati si semnati documentului care vi se trimite automat pe e-mail

Pasul 4: Asteptati SMS de confirmare privind ridicarea cardului

Pasul 5: Dupa primirea SMS-ul de confirmare, va prezentati cu cererea la sediul CASMB din Str. Vasile Lascar, nr. 27, Bucuresti.

CARD DE SĂNĂTATE, CASMB: CASMB roagă asiguraţii să păstreze sms-ul primit de la numărul 1879, până la ridicarea cardului naţional de sănătate.

Cererea poate fi depusă AICI.

Cardurile nationale ale asiguratilor CASOPSNAJ nu se afla la CASMB. In vederea obtinerii informatiilor despre modalitatea de intrare in posesia cardurilor, CASMB roaga bucurestenii sa se adreseze CASOPSNAJ.

Mai multe detalii despre CARDUL DE SĂNĂTATE, pe site-ul CASMB.

Etichete: 1 Mai, card de sănătate, casmb, CASOPSNAJ, cerere, online

0/3 COMENTARII
Papuc Lucretia Maria
12 aug 20:45
+0
VOTURI
-0
Am depus cererea pentru eliberarea cardului de sanatate inca din 7 mai 2015 cu nr. de inregistrare: 13499MT si nu am primit nici un SMS si nici un raspuns. Ce pot sa fac? Am nevoie de tratament si de servicii medicale.
Coman Petra
24 apr 13:14
+0
VOTURI
-0
Cardul a fost emis, la mine nu a ajuns, la casmb nu este.Ce pot sa fac?
pallade george
23 apr 11:16
+0
VOTURI
-0
este inaceptabil cum se lucreaza la casmb la data de 21 01 2015 am depus la dvs sub nr 1773555 si 1774555 doua cereri una de corectare a numelui cealalta de eliberare card de sanatate nu am primit nici un raspuns iar dl mirea nu raspunde iar dna comaronila fel astept o pozitie oficiala din partea dvs

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE