Cum poţi învăţa GRATUIT la universităţile din Suedia şi DanemarcaMai multe universităţi din Danemarca şi Suedia îşi vor prezenta ofertele de studii gratuite de licenţă şi master, în limba engleză, pe 21 februarie, la Bucureşti.

Student in UE: Cum poti urma, GRATUIT, o facultate in Danemarca
Student în UE: Cum poţi urma, GRATUIT, o facultate în Danemarca
Foto: ancagilca.ro

Evenimentul "Education on Tour", în cadrul căruia vor fi prezentate ofertele de studii ale universităţilor din Danemarca şi Suedia, va avea loc pe 21 februarie, între orele 14.00 şi 17.00, la Hotelul Novotel din Bucureşti. Elevii şi studenţii interesaţi să-şi continue studiile în străinătate vor putea discuta personal cu reprezentanţii universităţilor despre programele oferite şi condiţiile de aplicare. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe site-ul www.eef.ro, scrie realitatea.net.

Învăţământul scandinav este gratuit pentru studenţii din Uniunea Europeană şi este printre cele mai bine cotate în topurile globale, remarcându-se prin calitatea şi dimensiunea aplicată a programelor de licenţă şi master în limbă engleză, precum şi oportunităţile de angajare după absolvire.

Materiile şi subiectele sunt special concepute de către firme şi companii, de către potenţialii angajatori, astfel încât atunci când studentul se lansează pe piaţă muncii, să fie perfect pregătit să activeze în domeniul în care a terminat studiile, au precizat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Pe lângă faptul că studiile de licenţă şi master sunt gratuite în Danemarca, din acest an studenţii din UE primesc o bursă din partea statului danez în valoare de 720 de euro, în cazul în care demonstrează că lucrează legal, în regim part-time, nu mai mult de 10-12 ore pe săptămână.

Etichete: Danemarca, facultate, străinătate, studii strainatate, Suedia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE