Cum poţi să afli numărul de telefon al unui apelant cu număr ascunsToata lumea a păţit cel puţin odata în viaţă să fie sunat sau beep-uit în miez de noapte de numere necunoscute iar cei care sună cu număr ascuns, de foarte multe ori nu cunosc limitele şi devin insistenţi, deranjanţi. Primul lucru pe care îl putem dori în astfel de situaţii este să ştim "cine ne sună cu număr ascuns".

Cum poti sa afli numarul de telefon al unui apelant cu numar ascuns (Foto evz.ro)
Cum poţi să afli numărul de telefon al unui apelant cu număr ascuns (Foto evz.ro)

Tot ce trebuie să facem este să creăm un cont pe un serviciu VoiceIP, scrie videotutorial.ro.

"Servicul VoiceIP ne va aloca un număr pe care îl putem folosi în telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile cărora le dăm ocupat, doar apelurile la care nu răspundem sau apelurile primite când nu suntem în aria de acoperire a providerului de telefonie mobilă. (...) Orice telefon sau smartphone suportă call forwarding adică devierea unui apel. Va trebui să căutaţi această funcţie în telefonul vostru la Setări apeluri sau Call Settings. În opţiunea Call forwarding se trece numărul către care doriţi să deviaţi, în cazul nostru numărul VoiceIP, pentru una dintre situaţiile disponibile: Always Forward (Deviaţi toate apelurile), Forward when busy (Deviaţi când respingeţi apelul), Forward when unanswered (Deviaţi când nu răspundeţi) sau Forward when unreachable (Deviaţi când nu vă aflaţi în aria de acoperire). (...) Cea mai bună alegere sunt primele două opţiuni: Always Forward sau Forward when busy", mai scrie videotutorial.ro.

Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding sau pe romaneste deviere apel. Va trebuie sa cautati aceasta functie in telefonul sau smartphone-ul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding (deviere apel) se trece numarul catre care doriti sa deviati (in cazul nostru numarul VoiceIP) pentru una din situatiile disponibile: Always forward (deviere intotdeauna), Forward when busy (deviere doar cand suna ocupat), Forward when unanswered (deviere cand nu raspundeti), Forward when unreachable (deviere cand nu va aflati in aria de acoperire sau nu aveti semnal). Mai multe amănunte aici.

Etichete: numar de telefon

0/2 COMENTARII
Alt_radu
04 feb 18:02
+0
VOTURI
-0
Inainte de a da sfaturi testati, sau mai bine zis documentati-va temeinic (da ... stiu va e imposibil), doar daca citeati comentariile de la tutorialul respectiv vedeati ca serviciul pe care se baza nu mai este functional de un an si ceva ...

PS. Stiu s-ar putea sa fie ceva doar pentru a promova site-ul respectiv, macar puneti si voi un (P) in titlu ...
Ing.
04 feb 12:12
+0
VOTURI
-0
Redirectionarea apelurilor costa (sau cel putin acum cativa ani costa). Pentru fiecare apel redirectionat, vi se vor factura cativa centi in plus pe factura. Prin urmare, cel mai bine e sa nu raspundeti la apelurile cu numere ascunse.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE