Cum poţi să NU plăteşti consumul de apă, timp de şase luni pe anPrimaria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, anunţă că se pot depune dosare pentru scutirea de la plata a serviciilor de alimentare cu apă rece şi canalizare pentru perioada 01.01.2014 - 30.06.2014, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. nr. 358/2009 si potrivit Dispoziţiei Primarului General al Municipiului Bucureşti nr.1574 din 18.11.2010.

Cum poti sa NU platesti consumul de apa, timp de jumatate de an (Foto spatiulconstruit.ro)
Cum poţi să NU plăteşti consumul de apă, timp de jumătate de an (Foto spatiulconstruit.ro)

Prin HCGMB 358/2009 a fost aprobat Actul Adiţional nr.6 la Contractul de Concesiune nr. 1329/29.03.2000, încheiat între Municipiul Bucureşti, în calitate de Concedent şi SC. Apa Nova S.A, în calitate de Concesionar.

Prevederile acestui program social vizeaza toate familiile şi persoanele singure, care locuiesc pe raza municipiului Bucureşti, cu acte legale (act de proprietate sau de închiriere la domiciliul pentru care se solicită scutirea), cu cetăţenie română, ale căror venituri pe membru de familie este mai mic sau egal cu 400 lei/membru de familie şi care nu au datorii la plata serviciilor de alimentare cu apă rece şi canalizare.

Beneficiarii sunt aşteptaţi până pe 30 noiembrie 2013, de luni până vineri, între orele 09.00 şi 13.00 la punctul de lucru al D.G.A.S.M.B din str. Foişorului, nr. 56-58, sector 3, Bucureşti, să depună o cerere însoţită de următoarele acte, după caz:

1. actele de identitate ale solicitantului şi ale membrilor familiei;

2. certificatele de naştere ale copiilor, sau hotărârea definitivă de încuviinţare a adopţiei, de încredinţare sau plasament familial al minorului, potrivit legii, actul din care să rezulte calitatea solicitantului de tutore sau de curator;

3. certificat de căsătorie;

4. adeverinţe de elev sau student eliberate în luna curentă sau în luna anterioară depunerii cererii pentru acordarea scutirii de la plata serviciilor de apă şi canalizare; în adeverinţa de elev sau de student se va menţiona dacă beneficiază de bursă, tipul şi cuantumul acesteia;

5. acte din care să rezulte încadrarea, potrivit legii, în categoria persoanelor cu handicap accentuat sau grav, ori în gradul I sau II de invaliditate, pentru persoanele aflate în întreţinere, după caz;

6. contractul locuinţei sau, după caz, contractul de închiriere a locuinţei sau împuternicirea legală de către proprietarul locuinţei sau de către titularul contractului de închiriere a unui alt membru de familie major;

7. acte doveditoare privind veniturile realizate de membrii familiei;

8. adeverinţă eliberată de către asociaţia de proprietari din care să reiasă că nu figurează cu restanţe la facturile de apă şi canalizare la data depunerii cererii de scutire, precum şi numărul persoanelor care locuiesc la adresa solicitantului, înscrise în cartea de imobil şi luate în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere.

Etichete: apă, Bucureşti, canalizare, Capitală, plata apa si canalizare

0/3 COMENTARII
Mony Wigler
08 ian 16:12
+0
VOTURI
-0
Sa l intrebam pe mony wigler cum face el spagi cu mincu daniela..
gigi
08 nov 10:00
+0
VOTURI
-0
Mah...esti nebun...si eu care credeam ca e doar o "usuratica" cam naspa din Primarie...
IRA
07 nov 17:43
+0
VOTURI
-0
Daniela Mincu - director general in Primaria Municipiului Bucuresti impreuna cu fratele ei, Stefan Mincu - angajat la Autoritatea Rutiera Romana lucreaza pentru teroristii sirieni, gruparea Eduard Mansour care se ocupa cu traficul de armament si cu obtinerea de finantare pentru gruparile teroriste arabesti.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/oamenii-lui-cornelius-mc-fadden-895928.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE