Cum poţi să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizatăEşti în vacanţă şi ai rămas fără date mobile, dar te afli într-un loc în care există conexiune Wi-Fi? Poţi naviga pe internet fără griji, conectându-te la o reţea Wi-Fi securizată, apelând la câteva trucuri.

Cum poti sa te conectezi la o retea Wi-Fi securizata
Cum poţi să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată
Foto: sfm.md

Ai rămas fără date mobile şi trebuie să citeşti de urgenţă un e-mail sau trebuie să accesezi Google Maps ca să stabileşti un itinerariu? Iată câteva sugestii care te ajută să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată:

De cele mai multe ori, orice spaţiu public cu reţea Wi-Fi securizată îţi va da o parolă (atât timp cât vei fi unul dintre clienţi). În cazul în care restaurantul este închis sau nu vrei să cumperi ceva de acolo, este important să ştii cum anume poţi accesa conexiunea Wi-Fi.

Vei observa că parolele la Wi-Fi-urile din spaţiile publice nu sunt greu de spart sau foarte sigure. Este uşor să ghiceşti care este parola corectă, ba chiar să o şi memorezi.

Noobz.ro a alcătuit o listă cu sugestii care te pot ajuta să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată. De regulă, restaurantele şi magazinele stabilesc o parolă legată de nume sau loc. Vezi AICI trucurile care ar putea funcţiona atunci când rămâi fără date mobile.

Etichete: internet, reţea, Wi-FI

0/1 COMENTARII
kikirikimiki
06 aug 16:03
+0
VOTURI
-0
Inteleg bine oare?! B365.ro invata oamenii cum sa sparga nist
e parole? Nu e cam...ilegal?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE