Cum propune Călin Popescu Tăriceanu să fie demis Cabinetul CioloşPreşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat un scenariu pentru demiterea Cabinetului Cioloş. El propune ca actualul Cabinet să fie păstrat ca guvern interimar, cu puteri limitate, până la alegerile parlamentare.

Cum propune Calin Popescu Tariceanu sa fie demis Cabinetul Ciolos
Cum propune Călin Popescu Tăriceanu să fie demis Cabinetul Cioloş
Foto: nasul.tv

"Din punct de vedere politic, din punct de vedere al performanţei Guvernului, o moţiune de cenzură se impunea de mult. Problema este oportunitatea ei. Deci discutăm două lucruri: una este performanţa guvernamentală, iar pe baza performanţei, eu nu am văzut de mult aşa catastrofă de guvern. Păcat că sunt câţiva care fac figură distinctă în Guvern, chiar şi primul ministrul Cioloş, dar el începe să preia asupra lui non-performanţa celorlalţi", a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, conform mediafax.ro.

Preşedintele Senatului a precizat că a discutat acest subiect cu Liviu Dragnea, iar decizia o vor lua după alegerile locale.

"Nu putem să nu observăm că sunt de la alegerile locale 5 luni până în toamnă, până la viitoarele alegeri şi trebuie să ne gândim dacă o moţiune de cenzură care poate să îl lase pe Cioloş în funcţie cu un guvern cu puteri limitate, numai cu gestiunea treburilor curente, nu ar fi o soluţie mai bună decât să dea ordonanţe doamna Prună în dispreţul drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. Mă bucură că lucrurile pe care noi le-am semnalat încep să fie ridicate şi de alte segmente ale societăţii", a adăugat Tăriceanu.

Etichete: cabinet ciolos, Călin Popesuc Tariceanu, Senat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE