Cum puteţi păstra bradul de Crăciun verde şi proaspăt ca să vă bucuraţi de el mai mult timpBradul natural de Crăciun poate rămâne mai multă vreme verde şi proaspăt mai mult timp, dacă ţineţi cont de câteva sfaturi.

Cum puteti pastra bradul de Craciun verde si proaspat ca sa va bucurati de el mai mult timp
Cum puteţi păstra bradul de Crăciun verde şi proaspăt ca să vă bucuraţi de el mai mult timp
Foto: misterele-terrei.blogspot.com

Dacă vreţi să vă bucuraţi mai mult timp de bradul natural de Crăciun trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi pentru ca acesta să rămână mai multă vreme verde şi proaspăt.

Pentru a avea un brad verde şi proaspăt, ideal ar fi sa cumparati un brad taiat in ziua respectiva. Insa acest lucru este imposibil. Astfel, atunci când ajungeti acasa trebuie sa taiati aproximativ 4 cm din tulpina bradului, dupa care sa faceti o alta taietura, pe perpendiculara, de cativa centimetri. De asemenea, trebuie să tineti bradul intr-un loc racoros si intr-un suport cu apa. Adaugati apa o data la trei zile. Nu lasati niciodata ca nivelul apei sa scada mai jos de taietura pe de-a lungul tulpinii. Daca acest lucru s-a intamplat, va trebui sa faceti o noua taietura.

Dusmanul numarul unu al bradului este caldura. Tineti bradul departe de lumina soarelui, iar cand il bagati in casa pentru a-l impodobi trebuie sa alegeti o camera racoroasa, nicidecum langa calorifer, soba sau in dreptul aparatului de aer conditionat. Nu incarcati bradul cu instalatii electrice. Caldura emananta de beculete va ofili bradul.

Citiţi mai multe pe sfatulparintilor.ro.

Etichete: brad, brad de Crăciun, Crăciun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE