Cum s-a circulat la EROILOR în prima zi de la reluarea traficului GALERIE FOTOMaşinile pot circula din nou, începând de luni după-amiază, pe o porţiune din Bulevardul Eroilor şi pe una din Bulevardul Eroilor Sanitari, după ce zona a fost paralizată rutier în ultimele trei luni, din cauza lucrărilor la metrou. Unele autobuze care circulau în zonă au revenit la staţiile iniţiale, însă pe o singură direcţia de mers, fapt care i-a nedumerit pe bucureştenii care încercau marţi să ia un autobuz spre centru.

Primăria Capitalei a anunţat luni că traficul din zona Eroilor a fost reluat parţial. Mai precis, maşinile pot circula acum pe porţiunea din bulevardul Eroilor cuprinsă între Splaiul Independenţei şi bulevardul Eroilor Sanitari şi în continuare pe bulevardul Eroilor Sanitari. Tronsonul din bulevardul Eroilor, cuprins între bulevardul Eroilor Sanitari şi strada Carol Davila, dar şi tronsonul din bulevardul Eroilor Sanitari, cuprins intre bulevardul Eroilor si Piata Operei, au rămas închise.

Porţiunea deschisă:

Dacă pentru şoferi nu a fost prea greu să revină la traseul pe care-l foloseau înainte ca aceste două porţiuni să fie închise, pentru călătorii RATB, prima zi de revenire a autobuzelor în staţia "Spitalul Universitar" de pe bulevardul Eroilor a produs puţină confuzie- deoarece doar staţia de pe sensul spre Academia Militară funcţionează. Cea de vizavi, în care opreau autobuzele care mergeau spre centru, nu este activă. Însă, cum traficul rutier a fost reluat şi au reapărut autobuze în staţia de pe celălalt sens, mulţi bucureşteni au crezut că circulaţia autobuzelor a revenit cu totul la normal. În staţie a fost amplasat un afiş al RATB prin care călătorii sunt informaţi că circulaţia s-a reluat numai pe sensul spre periferie, însă afişul nu e foarte vizibil: e în format A4 şi amplasat pe peretele unui singur refugiu.

Marţi dimineaţă, o bătrână aştepta autobuzul 137 în staţia inactivă.

"Trebuie să ajung pe Berzei, aici oprea înainte să închidă. Acum au deschis, ar trebui să vină aici.", ne-a zis nedumerită. S-a întors în cealaltă staţie după ce i-am arătat anunţul.

Un alt bătrân voia să ajungă la gara Obor şi, după ce a stat circa 1 minut în staţie şi s-a uitat în jur nedumerit, a venit o femeie între două vârste la el să-i spună să nu mai aştepte:"Nu mai staţi aici, că nu-i staţie. Am stat şi eu degeaba."

Staţia inactivă:

Staţia activă de vizavi:

Reamintim că miijloacelor de transport în comun care tranzitează zona circulă pe un traseu modificat, anunţat de Primăria Capitalei luni după-amiază. Puteţi consulta traseul acestora AICI.

O altă schimbare de pe porţiunea pe care s-a deschis traficul: a fost instalat temporar un semafor cu comandă manuală la trecerea de pietoni de pe bulevardul Eroilor Sanitari, cea de lângă intrarea în Universitatea de Medicină şi Farmacie.

Chiar lângă, muncitorii de la metrou continuă să lucreze de zor.

Se lucrează în continuare şi lângă intrarea de metrou de pe Bulevardul Eroilor:

CITEŞTE ŞI: Locuitorii de pe Eroii Sanitari reclamă noi probleme la Magistrala 5 de metrou: Este zonă protejată 

În luna decembrie a anului trecut, din cauza lucrărilor executate la tunelurile de metrou din zona Eroilor, asfaltul s-a lăsat cu câţiva centimetri, provocând intreruperea traficului rutier în zonă. 14 persoane au fost atunci evacuate din case. Locatarii s-au întors acasă la sfârşitul lunii trecute.

Etichete: carosabil surpat, Eroilor, lucrări metrou, trafic eroilor

0/1 COMENTARII
puscarie
23 mar 07:35
+0
VOTURI
-0
S-a deschis da' nu prea s-a deschis. Doar asa, cat sa-i prostim pe prosti. In tarisoara asta doar cu napalm se mai face curat!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE