Cum s-a făcut spălarea mecanizată pe Şos. Mihai Bravu, după ce a fost interzisă parcarea FOTOPeste 230 de autovehicule mutate, 30 de tone de apă folosită, detergent ecologic, zece angajați de la societatea de salubrizare, două cisterne cu apă, două autoperii, polițiști locali pentru dirijarea circulației, au fost folosite de Primăria Sectorului 2 pentru proiectul pilot de spălare mecanizată a străzilor.

S-a intervenit pe Şoseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers de la Pasajul Obor spre Bulevardul Ferdinand I, fiind primul tronson care a fost eliberat în totalitate de autovehicule, şi apoi spălat (carosabil, rigolă şi trotuar).

De asemenea, pentru prima dată, stâlpii rețelelor electrice și cei ai regiilor din București au fost curățați de afișe, eliminându-se astfel aspectul neplăcut al acestora generat de zecile de hârtii care au fost lipite ani de zile.

Acțiunea Primăriei Sectorului 2 a fost generată și de nemulțumirile cetățenilor privind curățenia pe arterele rutiere din sector, existenţa gunoaielor (nisip, praf, depuneri de resturi vegetale ce nu pot fi înlăturate eficient dintre mașinile parcate).

Proiectul va continua și în perioada următoare, informează administraţia locală într-un comunicat remis la redacţie. 

Etichete: parcare interzisa pe un sens, Sectorul 2, sos mihai bravu, spalare mecanizata strazi

0/4 COMENTARII
ere
16 apr 17:17
+0
VOTURI
-0
SUNT DE LA SECTORUL 2,NU 3.Sectorul 2 este intr-o moarte clinica,absolut nimic nu s-a facut sunt doi idioti in fruntea primariei....
Sofia-robot
15 apr 16:21
+0
VOTURI
-0
De fapt, arata ca niste oameni simpli, dar sunt niste roboti androizi de ultima generatie, dotati cu 9G si inteligenta artificiala (stiu chiar si tiganeste!!), iar pentru functionare au undeva pe spate, in zona coastelor, 2 acumulatori LI-ION de mare capacitate.
Ma bucur ca aceasta tehnologie a ajuns si in Romania, gratie Primariei Sector 3!
Intr-o zi, daca se vor mai achizitiona astfel de roboti androizi, nu vom mai avea nevoie nici macar de refugiati!
RATB
11 apr 16:45
+0
VOTURI
-0
Nu pot sa nu admir dotarea tehnica exceptionala, noile mijloace MECANIZATE de spalare a carosabilului!! Extraordinar dom'le!! Bravor PS3!!
Vlad
11 apr 10:55
+0
VOTURI
-0
Le ia cate o zi sa curete o jumatate de strada, o sectiune dintre 2 intersectii... Trebuie gasite solutii mai sustenabile. Apoi si curatenia asta este inutila. Uitati-va in mijlocul drumului ce mizerie, ce noroaie se strang pe sina de tramvai.... Oricum sinele de tramvaie nu sunt niciodate curatate in orasul asta, dar acolo unde sunt garduri nu trec nici masini sa mai zvante mizeria...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE