Cum s-a intervenit pentru deszăpezirea Sectorului 6Echipele de intervenţie au acţionat începând din seara zilei de 3 ianuarie a.c. pentru deszăpezirea arterelor de circulaţie din sector, în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal, anunţă Primăria Sectorului 6. 

Cum s-a intervenit pentru deszapezirea Sectorului 6
Cum s-a intervenit pentru deszăpezirea Sectorului 6

Astfel, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană a efectuat operaţiuni de lămuire şi împrăştiere material antiderapant (aproape 300 de tone) pe arterele secundare de circulaţie din Sectorul 6. S-a acţionat cu 3 mini-încărcătoare (tip bobcat), 3 buldoexcavatore Terex-Case, 2 mini-încărcătoare Case, 1 wolla Dresda, 2 autobasculante de 8,5 tone, 5 autobasculante de 3,5 tone şi 4 tractoare cu lamă.

În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat ieri şi în noaptea de 4/5 ianuarie a.c. pe străzile principale şi secundare cu: 35 pluguri, 17 sărăriţe, 7 cisterne, 4 încărcătoare frontale şi 2 bobcat, împrăştiind aproape 400 de tone de material antiderapant şi 182 tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco-Thaw. În acest moment, pe teren se află în acţiune 40 de utilaje şi 140 de lucrători.

Etichete: ADPDU Sector 6, deszăpezire, Sectorul 6, Urvan SA

0/1 COMENTARII
Ing.
05 ian 16:11
+0
VOTURI
-0
ĂIA DE LA PRIMĂRIE MINT CU NERUŞINARE!
Pe Drumul Taberei, Prel. Ghencea, Bd. 1 Mai (ex-Compozitorilor), Iuliu Maniu nu s-a intervenit deloc, la ora 7:30 intrai în zăpadă până la gleznă, abia circulau autobuzele. Cu maşina derapai la greu, iar pe 2 roţi nu puteai să mergi deloc.
Pe străzi precum Valea Călugărească, Valea Roşie, Chilia Veche, Haiducilor NU A TRECUT NICIUN UTILAJ de când a dat zăpadă, iar trotuarele sunt curăţate doar de cei de la blocuri.

Pentru comparaţie, în sectorul 5 (Cotroceni, Splai, M. Vulcănescu, Dr. Marinescu, Panduri) s-a curăţat asfaltul la negru

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE