Cum s-a produs EXPLOZIA de la staţia de metrou Maelbeek din Bruxelles VIDEOPotrivit presei belgiene, în urma exploziei de la staţia de metrou Maelbeek, de marţi dimineaţă, zece persoane şi-au pierdut viaţa, alte 15 fiind rănite, informaţia fiind valabilă la ora 11.00. Trenul de metrou în care a avut loc explozia era staţionat la Maelbeek şi urma să se îndrepte spre staţia Arts-Loi. 

Cum s-a produs EXPLOZIA de la statia de metrouMolenbeek din Bruxelles, marti dimineata
Cum s-a produs EXPLOZIA de la staţia de metrouMolenbeek din Bruxelles, marţi dimineaţă
Marţi dimineaţă, două explozii au zguduit capitala europei, atât pe aeroportul internațional din Bruxelles cât şi la metrou. 
Presa belgiană susţine că, în urma atentatului de la metrou, zece persoane au murit, alte 15 fiind rănite. Informaţia privind numărul victimelor era valabilă la ora 11.00. 
 
După explozia de pe aeroport, autorităţile locale au anunţat că 13 persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite, potrivit unor bilanţuri de la faţa locului. 
 

Imagini terifiante cu explozia de la staţia de metrou din Molenbeek... Informaţii ăn timp real, pe B1 TV LIVE - bit.ly/1zIkgr9

Posted by B1.ro on Tuesday, March 22, 2016

Ministerul Afacerilor Externe condamnă atacurile teroriste din Bruxelles

Ministerul Afacerilor Externe condamnă în mod ferm atacurile care au avut loc marţi, 22 martie 2016, la Bruxelles, Regatul Belgiei, soldate cu pierderi de vieți omenești şi numeroşi răniţi.
"Suntem şocaţi de aceste incidente violente şi îmi exprim regretul profund pentru pierderile de vieţi omeneşti. Transmit condoleanţe sincere familiilor afectate şi întreaga noastră compasiune persoanelor care au fost rănite în aceste tragice evenimente. În aceste momente dificile, este important să facem dovada solidarităţii la nivel european pentru a lupta cu determinare şi întreaga noastră putere împotriva acestui flagel al secolului XXI, care continuă să distrugă vieţi nevinovate. Reafirm angajamentul ferm al României în lupta împotriva terorismului la nivel european şi internaţional. În acelaşi timp, MAE depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români aflaţi în Bruxelles şi familiilor acestora, fiind declanşate toate mecanismele aplicabile în astfel de situaţii de criză", a declarat ministrul afacerilor externe Lazăr Comănescu.

Etichete: explozie, metrou bruxelles, staţia de metrou Molenbeek din Bruxelles, video

0/1 COMENTARII
Marius
22 mar 19:41
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE