Cum s-a transformat Ioan Becali, după doi ani de ÎNCHISOAREIoan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", fiind încarcerat pe 4 martie 2014. După gratii, Giovani Becali s-a schimbat foarte mult, nemaifiind deloc arogant ca în trecut. 

Cum s-a transformat Ioan Becali, dupa doi ani de INCHISOARE (Foto romaniatv.net)
Cum s-a transformat Ioan Becali, după doi ani de ÎNCHISOARE (Foto romaniatv.net)

"Daca inainte era arogant si le vorbea tuturor in nas, acum s-a transformat radical. Zambeste, vorbeste cu toata lumea, se adreseaza angajatilor inchisorii cu "domnule", este numai lapte si miere. Ceilalti detinuti s-au frecat la ochi cand au vazut cat de mult s-a transformat Ioan Becali, nu le venea sa creada. Daca inainte nu baga lumea in seama si nu permitea mai nimanui sa se apropie de el, acum este extrem de sociabil. Ramane de vazut daca asta il va ajuta in fata instantei de judecata", spun surse citate de Cancan.

Ioan Becali vrea să faca impresie bună pentru ca la sfarsitul acestei luni judecatorii vor lua in discutie cererea sa de eliberare conditionata. Pana acum, judecatorii i-au respins toate cererile de eliberare. Fostul impresar nu s-a dat insa batut, iar pe 24 februarie judecatorii vor decide daca-l elibereaza conditionat. 

Etichete: închisoare, Ioan Becali, schimbare, transformare

0/1 COMENTARII
sandman
09 Feb 17:12
+0
VOTURI
-0
Sper sa moara curind ca sa nu se ma ichinuie...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE