Cum să dezgheţi parbrizul în doar câteva secundeDacă te-ai săturat de dimineţile în care trebuie să te trezeşti mai devreme pentru a curăţa parbrizul acoperit de gheaţă al maşinii, află că există o soluție care dezgheață parbrizul în doar câteva secunde. 

Cum sa dezgheti parbrizul in doar cateva secunde
Cum să dezgheţi parbrizul în doar câteva secunde

Dezghețarea parbrizului nu trebuie să fie o corvoadă. Cu soluția corectă parbrizul poate fi dezghețat în doar câteva secunde.

Pentru asta vei avea nevoie de o sticlă cu pulverizator, spirt, apă şi detergent de vase. Pune în sticlă aproximativ 2/3 spirt, 1/3 apă şi o lingură de detergent de vase. Amesteca şi aplică lichidul pe parbrizul îngheţat, iar acesta va acţiona în doar câteva secunde.

Sursa: promotor.ro

Etichete: dezgheț, masina, parbriz, soluție

0/1 COMENTARII
elena
09 Jan 19:39
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE