Cum să folosești produsele Moroccanoil?Deși este un brand destul de cunoscut, cu toate acestea foarte multe persoane nu știu cum să folosească tratamentul Moroccanoil pentru a obține cele mai bune rezultate. Faima brandului a început cu tratamentul original Moroccanoil, însă ulterior, a apărut o gamă largă de produse care aparțin acestui brand, concepute special pentru o îngrijire corespunzătoare a părului. 

Produse de la Moroccanoil
Produse de la Moroccanoil

Pentru a avea rezultate excepționale, este indicat să folosești produsele pe părul umed, dar și uscat, astfel încât, ai posibilitatea să alegi produse Moroccanoil pentru toate tipurile de păr, pentru părul uscat, pentru părul gras sau pentru părul creț, așa că în funcție de ceea ce ți se potrivește, poți alege o gamă largă de produse de pe Glemis.ro.

Cum să folosești Moroccanoil pe părul umed?

Aplicarea tratamentului Moroccanoil este cea mai comună utilizare, așa că în acest caz, se utilizează o cantitate mică de ulei. Acesta se aplică după ce părul a fost șamponat și a fost aplicat și balsamul. Mai jos, vei putea observa pas cu pas modul în care acesta poate fi utilizat pe părul umed.
Pasul 1 - Aplică tratamentul pe vârfurile părului sau pe lungime și încearcă să eviți rădăcinile pentru că în felul acesta s-ar putea să rămâi cu senzația unui păr gras.
Pasul 2 – Usucă părul în mod normal, porțiune cu porțiune sau lasă-l să se usuce natural pentru că acesta va avea capacitatea de a se usca mult mai repede și va fi mult mai ușor de gestionat.
Pasul 3 – Rezultatul final, după ce părul se va usca, va fi acela că podoaba capilară va rămâne mătăsoasă, strălucitoare și hidratată.

Cum să folosești Moroccanoil pe părul uscat?

Folosirea tratamentului Moroccanoil pe părul uscat, poate face stilizarea mult mai ușoară, iar părul va fi mult mai ușor de aranjat.
Pasul 1 – Folosește o cantitate mică de tratament doar pe vârfuri și încearcă și de data aceasta să eviți rădăcinile pentru a preveni un aspect gras al părului.
Pasul 2 – Aranjează-ți părul normal sau cum dorești și vei observa că în urma utilizării, părul nu se va mai electriza, ba mai mult, acesta va rămâne neted și strălucitor.

Cum să folosești tratamentul Moroccanoil pe părul creț?

Având în vedere că tratamentul Moroccanoil are ca ingredient principal uleiul de argan, acesta definește buclele și le conferă mai mult volum. Uleiul de argan este bogat în vitamine, antioxidanți și are un factor de protecție UV destul de ridicat, ceea ce înseamnă că buclele vor primi îngrijirea de care au nevoie. Crema pentru bucle de la Moroccanoil se aplică pe părul umed sau uscat, însă este recomandat să se aplice pe părul umed pentru a obține rezultate mai bune, astfel că buclele vor fi mai definite și vor avea un aspect mai îngrijit.
Pasul 1 – Folosește o cantitate mică de cremă și încălzește-o în palme, astfel încât, în momentul în care o aplici să te asiguri că nu ai rămas cu urme de cremă prin păr.
Pasul 2 – Umblă cu mâinile prin păr, insistând mai mult asupra vârfurilor pentru a defini buclele așa cum se cuvine.
Pasul 3 – Crema intensă de la Moroccanoil pentru bucle nu lasă reziduri sau un aspect îmbâcsit, definindu-ți bucele așa cum se cuvine. Aceasta poate fi folosită și ca un retuș pentru părul uscat, ridicându-l, dându-i mai mult volum și conferindu-le mai multă strălucire buclelor.

Pe Glemis.ro poți vedea toată gama de produse de la Moroccanoil, așa că, de acolo îți vei putea alege produsele specifice părului tău.

Etichete: glemis.ro, produse Moroccanoil, tratament, tratament par

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE