Cum să scapi de stresul din viaţa de zi cu ziÎntr-o eră a vitezei, în care totul se învârte în jurul nostru cu o rapiditate greu de anticipat, munca de la birou, responsabilităţile familiale şi problemele cotidiene pot avea efecte negative asupra sănătăţii, ducând fie la o stare de oboseală permanentă, nelinişte, agitaţie, fie la insatisfacţii pe plan personal şi profesional. De aceea, este important să facem tot posibilul ca să găsim câteva momente de repaus la un anumit interval, pentru a avea ocazia să ne reîncărcăm “bateriile”.

Cum sa scapi de stresul din viata de zi cu zi
Cum să scapi de stresul din viaţa de zi cu zi
Foto: livescience.com

În acest fel, reuşim să ne detaşăm, chiar şi pentru câteva ore, de stresul din viaţa de zi cu zi şi să ne rezervăm timpul necesar pentru a ne îndeplini câteva dorinţe sau nevoi. Iată trei modalităţi perfecte prin care îţi ajuţi organismul să se relaxeze şi să facă faţă provocărilor zilnice!

Ce poate fi mai potrivit decât o vacanţă meritată cu prisosinţă? Indiferent că este vorba despre un city break într-un oraş superb, în inima Europei (unde shopping-ul, distracţia, vizitarea obiectivelor turistice şi plimbările în aer liber fac parte din activităţile preferate) sau un concediu mai lung, într-o locaţie exotică (ideală pentru relaxare şi tratamente de înfrumuseţare), această alegere este varianta perfectă pentru persoanele care simt nevoia să fugă de aglomeraţia de acasă şi să se bucure de câteva zile într-un loc nou.

Agenţia de turism TUI TravelCenter pune la dispoziţie pachete atractive şi oferte de cazare în hoteluri deosebite din cele mai frumoase zone ale lumii. Întrucât îşi doresc să le ofere clienţilor sejururi personalizate, adaptate în funcţie de preferinţele fiecărui turist în parte, specialiştii TUI au creat pe site-ul oficial al companiei şapte colecţii speciale (Cupluri, Familie, Premium, Wellness&SPA, City break, Natură şi Tineri), toate acestea cuprinzând unităţi de cazare potrivite pentru un anumit tip de vacanţă. De asemenea, în perioada 15 aprilie - 15 mai 2016, ai ocazia să primeşti cadou un troller de cabină dacă rezervi online cu avans de cel puţin 99 de euro orice pachet charter în valoare de 1000 de euro. Ofertele de sejur în Dubai 2016, Thailanda, Maldive, Mexic, Cuba, Indonezia, Republica Dominicană, Austria, Spania sau Grecia sunt doar câteva dintre destinaţiile incluse în portofoliul TUI TravelCenter.

O altă modalitate prin care te poţi detaşa de grijile de zi cu zi este lectura. Pe cât de banal pare, pe atât de eficient este! O carte bună te poate purta într-o poveste frumoasă, te poate ţine în suspans şi te ajută să evadezi din rutină. De aceea, librăria online Books Express vine în întâmpinarea pasionaţilor cu peste 4 milioane de cărţi din domenii foarte diferite, de la volume pentru tineri şi copii, de ficţiune, lifestyle sau arte, până la cărţi de business, ştiinţe, calculatoare şi IT sau cărţi de medicină pe Books-Express.ro. Avantajul companiei îl reprezintă faptul că poate aduce orice carte din lume într-un timp foarte scurt şi, în plus, oferă preţuri economice şi plata în rate pentru produsele sale.

Atunci când vine vorba despre sănătate, este bine să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta corpul să lupte împotriva factorilor de stres. Odihna, alimentaţia echilibrată şi sportul sunt cele trei puncte cheie care au efecte benefice şi ne fac să fim în formă. De asemenea, la fel de importante sunt şi suplimentele alimentare, pentru că oferă organismului cantitatea necesară de nutrienţi şi antioxidanţi. În acest sens, Herbagetica pune la dispoziţie o gamă foarte bogată de vitamine şi minerale esenţiale, sută la sută naturale, care au la bază extracte standardizate din plante, precum şi zeci de capsule pentru echilibrare emoţională, pentru detoxifiere şi scăderea în greutate, stabilizarea glicemiei sau a colesterolului. Toate flacoanele cu produse (de la zinc, seleniu, calciu, siliciu, magneziu, până la aspirină organică Herbagetica, curcumin şi zeolit) sunt ideale pentru persoanele care îşi doresc să aibă o sănătate de fier. 

Etichete: bookexpress, herbagetica, stres, tui travel center

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE