Cum scăpăm de grija facturilor mari la încălzire în sezonul rece?Cu totii stim ca o mare parte din veniturile romanilor se duc pe facturi, in special pe cele de incalzire. Cu toate ca exista o gama variata de sisteme de incalzire, alegerea oamenilor se bazeaza in general pe comoditate si bugetul disponibil pentru o astfel de investitie. In functie de acesti doi factori, fiecare dintre noi se confrunta cu facturi mai mult sau mai putin incarcate, locuinte bine incalzite sau friguroase, sau chiar sistarea furnizarii de caldura in toiul iernii.

AMASS, companie dedicata solutiilorde incalzire mai ieftine decat gazul, iti propune sistemul de incalzire electrica in pardoseala, o investitie superioara atat din punctul de vedere al costurilor, cat si al eficientei si randamentului termic. Desi electricitatea este asociata cu sistemele costisitoare, tehnologia de ultima generatie AMASS spulbera acest mit si te ajuta sa beneficiezi de un sistem de incalzire mai avantajos ca niciodata.

De fapt, solutiile AMASS, incalzirea electrica in pardoseala iti permite sa obtii pentru o locuinta de 150 mp (izolata termic), o medie luna iarna de consum pe timpul iernii de aproximativ 400-450 ron. Suma poate ajunge la 600 de ron daca se adauga si restul consumatorilor electrici din casa, conform interviurilor realizate cu clientii AMASS. Prin urmare, se justifica de ce tot mai multi clienti aleg acest sistem de inclazire unic, sigur si deosebit de eficient.

Pe langa randament sporit, investitiii reduse si consum mic, exista si alte caracteristici ce explica beneficiile incalzirii electrice in pardoseala. Specialistii AMASS ne dezvaluie ceea ce inseamna curba termica ideala pentru corpul omenesc, iar acest sistem de incalzire electrica in pardoseala este sistemul de incalzire cu o curba termica aproape perfect surapusa peste curba termica ideala. Altfel spus, miscarea aerului dintr-o incapere in care sursa de incalzire o reprezinta pardoseala, inregistreaza o curba termica perfecta, ceea ce explica de unde apare senzatia de confort termic deosebit pe care il simtim.

Sistemul AMASS este recomandat in special familiilor, datorita faptului ca micutii au parte de un mediu sigur si propice desfasurarii activitatilor specifice acestei varste. Pardoseala este mereu calda, iar copiii nu mai risca sa se imbolnaveasca, asa cum se intampla in locuintele in care exista sisteme de incalzire conventionale. In plus, incalzirea in pardoseala nu ridica praful, dat fiind ca nu se formeaza curenti de aer. Totodata dispare si senzatia de aer uscat, iar persoanele alergice la praf si cu diverse afectiuni respiratorii pot beneficia de pe urma acestui sistem de incalzire.

Prin urmare, indiferent ca se apropie vremea rece sau locuinta necesita incalzire in timpul zilelor reci de vara, sistemul de incalzire electrica in pardoseala de la AMASS va readuce echilibrul financiar si o imbunatatire a calitatii vietii in propriile camine. De acum inainte nu vei mai fi nevoit sa faci economie la caldura si nici sa depinzi de furnizorii de gaze, ce te pot lasa fara apa calda si caldura pe neasteptate. Mai mult, beneficiezi de un sistem de incalzire elegant, sigur si deosebit de performant, cu o durata de viata de 80 de ani si fara preturi de intretinere.

Pentru mai multe detalii despre oferta companiei AMASS, nu ezita sa iei legatura cu reprezentantii de aici!

Etichete: amass, încălzire, incalzire electrica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE