Cum se face dezinfecția împotriva COVID-19 în scările de bloc, din Sectorul 2 GALERIE FOTOPrimăria Sectorului 2 anunță că va continua, și în această săptămână, acțiunea începută în data de 17 martie 2020, pentru dezinfecția arterelor de circulație, trotuarele aferente acestora, scările blocurilor, precum și curțile spitalelor.

  În cursul dimineții de luni, 30 martie 2020, administrația publică locală a sectorului 2, împreună cu Compania Municipală a Primăriei Municipiului București au reluat acțiunile pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor, scărilor de bloc în vederea protejării populației, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

De asemenea, se acționează pe arterele principale, dar și cele secundare, aleile dintre blocuri, parcările de reședință, parcările publice, precum și scările blocurilor din sectorul 2.

Pentru dezinfecția sectorului 2 sunt angrenați 164 de operatori, 109 utilaje care pulverizează substanțele. În imobile se dezinfectează holurile comune, cutiile poștale, lifturile, balustradele și fiecare etaj în parte, fiind folosită substanța Aldezin care este certificată de Ministerul Sănătății, Comisia de Națională pentru Produse Biocide.

Substanțafolosită nu este periculoasă pentru oameni sau animale de companie.

Cu această ocazie, Primăria Sectorului 2 împreună cu Compania Municipală a Primăriei Municipiului Bucureștifac un apel către bucureșteni să se alăture efortului administrației de-a continua dezinfecția și individual a spațiilor menționate mai sus.

Etichete: coronavirus, covid 19, dezinfectare bloc, dezinfectie scari de bloc, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h