Aleea exhibiţioniştilor gay: sex în boscheţii de la Unirii VIDEOÎn miezul zilei, terenul din spatele Bibliotecii Naţionale a României este plin de viaţă, în ciuda peisajului abandonat. Bărbaţi în toata firea îşi caută de lucru prin boscheţii care au luat în stapânire terenul dintre Bulevardul Unirii şi Pasajul Mărăşeşti. Mulţi stau şi-aşteaptă, lăsând senzaţia că admiră verdele copacilor crescuţi strâmb. La apariţia agenţilor Poliţiei Locale a Municipiului, ajunşi în zonă pentru o simplă verificare în urma sesizărilor, locul mai că devine pustiu iar iubitorii de natură se împrăştie ca la un semn. „Eram aici să-mi fac nevoile. Am tras masina în faţă că mă scăpam pe mine”, îşi explică prezenţa un bărbat traspirat care cu puţin timp în urmă stătea pe unul din bolovanii din centrul "parcului " sălbatic. La 50 de metri distanţă, pe cărările care se pierd prin tufişuri, un ins trecut demult de prima tinereţe rătăcea. „Mi-am pierdut telefonul, dom'le!”, urlă acesta înainte ca oamenii legii să-l întrebe ceva. Nu a putut preciza zona exactă atunci politiştii locali s-au oferit să-l ajute în căutari. A ales însă să o rupă la fugă atunci când s-a trezit la o distanţă considerabilă de echipaje.

Cărările din "parcul" sus-amintit sunt bătătorite, semn ca dincolo de peretele de verdeaţă e activitate mai tot timpul. În partea dinspre piaţa Alba-Iulia, ici-colo sunt mici poieniţe înconjurate de boscheţi stufoşi, cu iarbă culcată la pământ. Pe jos, servetele umede folosite, ambalaje de prezervative şi chiştoace de ţigări.

Cele două persoane legitimate de Politiştii Locali ai Municipiului Bucureşti riscau o amendă usturătoare, de până la 1.000 de lei, în baza legii 61/1991 în cazul în care erau surprinse în timpul unui act sexual. Potrivit articolului 3, constituie contravenţie săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare de natura sa provoace indignarea cetatenilor.

Etichete: amenzi, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, promo, realitatea, sex, Unirii

0/2 COMENTARII
alex
26 Mar 17:47
+0
VOTURI
-0
ce penibil homosexuali vindecati . nu exista asa ceva . cei ce pretind asta se mint pe ei pe alti . ei doar se abtin . e ca si cum mi ai spune ca ,imi pot taia o mana si va creste la loc alta daca vreau cu adevarat va creste .homosexualitatea este genetica .este o reactie genetica ,a faptului ca exista diversitate in univers. e ca si cum ati spune dece exista culuarea negru in univers ca este anormala .ce penibil sunt enorm de muti oameni de pe planeta ce nu inteleg Homosexualitatea . hetero, homo , bisexualitate sunt cele 3 elemente normale ale diverersitati sexuale . totul in univers e cuprins de diversitate . 3 orientari sexuale cunoscute ff cunoscute ,dar mai sunt ff multe . diversitatea normala a universului in care traim . rezultatul ,legilor fizici acestui univers ,retardatilor. 7000 de culori de rase umane infatisari , 7000 de rase de animale ,7000 de soiuri de pomi de flori . 7000 de feluri in care sexualitatea umana se poate manifesta . dece ? pentru ca ne supunem legilor fizici acestui univers in care traim . deaccea exista homosexuali .in rasa umana , si la animale exista homosexualitate ,la plante , legume flori pomi etc . exista legi fizice ce pot fi considerate homo .sunteti prea in urma sa intelegeti asta .
Iulia
15 Oct 00:37
+0
VOTURI
-0
Situl www.homosexualitate.ro mi se pare cel mai bun si, din cate stiu eu, singurul de unde te poti informa despre treaba asta... pe cine intereseaza...
unu
19 Jun 06:54
+0
VOTURI
-0

ala nu e Remus Cernea ?

STEFAN
19 Jun 01:40
+0
VOTURI
-0

Doamna Vodoiu ,comparatia dintre droguri si homosexuali ,nu se poate face .Prima este un viciu ,ce-a de a doua este o inclinatie sexuala .Comparatia dumneavostra de inainte de 90' si ,de dupa, nu este valabila .Homosexualii au exzistat si atunci (isi dade-au numere de tel. prin wc-uri ),si poate sunt de cind lumea .Nu sunt homo ,dar a-i inteleg.V-am citit de multe ori opiniile ,si va-m apreciat ,dar acum ,a-ti cam dat-o in bara .Sa fie fostul P.C.,de vina ?.

Diego
19 Jun 08:27
+0
VOTURI
-0

Băi frate, ai scris 7 rânduri şi ai făcut o căruţă de greşeli: ai pus virgulă între subiect şi predicat, ai scris „ce-a” în loc de „cea”, „dade-au” în loc de „dădeau”, „a-i” în loc de „îi”, „va-m” în loc de „v-am”, „a-ti” în loc de „aţi”. Dă-o în puii mei de treabă! Eu credeam că a fi homo înseamnă să ţi-o tragi în dos, dar nu şi în cap...

demos
18 Jun 20:42
+0
VOTURI
-0

eu sunt un om pacifist. inteleg pe toata lumea, inclusiv pe homosexuali "gay" .cat timp nimeni nu se leaga de mine totul este ok. daca se leaga, vor suporta consecintele, asta incluzand uzul de arma letala!

Cornelia Vodoiu
18 Jun 19:55
+0
VOTURI
-0

Mai este Bucurestiul centru universitar?

Candva , in perioada 1978-1982 , in timpul studentiei, era "capitala iubirii. Aici am invatat sa intretinem O IUBIRE, O CASA si O TARA. Din pacate decembrie 1989 a insemnat condamnarea la maorte a familiei, a scolii si introducerea drogurilor in Romania. Aducem ce este rau si din afara.

[« Party Drug Dependence Higher Among Gay Men, Expert Warns, UK.

SOURCE : South London and Maudsley NHS Foundation Trust (SLaH).

Article Date : 23 Sep 2010 -0 :00 PDT.

In 2009 , in response to patients experiencing severe withdrawal reactions from GBL (GAMMABUTYROLACTONE) , a party drugs clinic was established in South London. After a year of operation, it was clear that the majority of patients were gay men, consistent with recent findings that they are much more likely to use illegal drugs than the general population.

Dr.James Bell, head of the Party Drugs Clinic at the South London and Maudsley NHS Foundation Trust (SlaM), said the majority of his patients were young, well –educated, professional gay men.

SIDE EFFECTS of party drugs :

COCAINE : confusion and dizziness, combined with a dry throat and/or erratic breathing ; KETAMINE –temporary paralysis, nausea, vomiting or slurring of speech ; SPEED –collapse ; ECSTASY –hyperventilation, overheating , and unconsciousness ; POPPERS (amyl nitrite) –poisonous if swallowed, can cause fainting and collapse ; GHB –overdose symptoms are convulsions, coma and inability to breath. »]

cineva
18 Jun 19:18
+0
VOTURI
-0

Recomand un site despre speranţă şi vindecare pentru homosexuali. Informaţiile prezentate provin din comunitatea ştiinţifică internaţională, autorii materialelor fiind psihologi, psihiatri şi cercetători. Site-ul conţine şi mărturii ale unor foşti homosexuali:

http://www.homosexualitate.ro/În legatura cu aceasta, foarte interesant este şi site-ul http://www.profamilia.ro/cateheza.asp?catehezediverse=z17Recomand şi site-ul

http://www.narth.com/docs/okay-rom.html

Pe acest site găsiţi mărturia unei foste lesbiene. A renunţat la homosexualitate şi acum participă la Întâlnirea Anuală a Foştilor Homosexuali de la Washington.Nu spun aceste lucruri cu răutate, ci spre binele adevărat al celor care vor lua aminte.

Relaţiile homosexuale constituie o devianţă sexuală dobândită şi sunt păcate.În privinţa relaţiilor există numai două căi cinstite: ori relaţii în căsătorie între un bărbat şi o femeie, ori abstinenţa. Există şi multe persoane homosexuale care s-au vindecat şi au devenit heterosexuale. Dar acele persoane homosexuale care nu se pot vindeca, deşi s-au străduit în mod sincer şi serios să se vindece, trebuie să poarte crucea abstinenţei de la relaţii sexuale. Este demonstrat ştiinţific că abstinenţa nu este imposibilă şi nici nu este dăunătoare sănătăţii.Recomand şi un blog foarte interesant:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi de radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator), articole foarte interesante. Vă rog intraţi pe blog şi trimiteţi-l mai departe, ca să folosească şi altora.

cib2
18 Jun 19:18
+0
VOTURI
-0

bai analfabeti mai sunteti..plural pt boschet e boschete si nu boscheti.sursa dex:

"BOSCHÉT, boschete, s. n. Grup de arbuști plantați pentru umbră sau pentru înfrumusețarea unui parc, a unei grădini etc. – Din fr. bosquet. "

ion
18 Jun 17:23
+0
VOTURI
-0

Foarte frumos bucurestiul, n-am ce zice lol

Motocea Valentin
18 Jun 18:39
+0
VOTURI
-0

ce prost esti Ioane, nume de argat ce esti...ce treaba au gayii cu frumusetea Bucurestiului, nu stiu...acelasi lucruri se intampla si in Amsterdam NY sau LA...poti zice la fel?du-te la un control pls...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE