Cum şi-a bătut joc un şofer din Bucureşti de pietonii din Militari. FOTOŞoferul unei maşini înmatriculate în Bucureşti şi-a bătut joc la propriu de pietonii din cartierul Militari. Conducătorul auto şi-a parcat autoturismul în mijlocul trotuarului, chiar pe singura porţiune deszăpezită din trotuar, obligându-i astfel pe pietoni să ocolească maşina mergând pe gheaţă. 

Cazul a fost semnalat de un cititor B365.ro care a trimis la redacţie câteva fotografii ale maşinii parcate chiar pe trotuar de şoferul pe care l-a numit "nesimţit". 

"Acest aşa zis şofer şi-a lăsat azi maşina pe bulevardul Preciziei, pe trotuarul destinat pietonilor. Chiar dacă trotuarul este încă acoperit de gheaţă, fiind doar un culoar îngust pe care se poate trece, şoferul nesimţit nu a ţinut cont şi şi-a lăsat maşina fix pe mijlocul trotuarului. Noi pietonii a trebuit să mergem pe gheaţă, pe lângă maşina lui", a scris la redacţie un pieton din Bucureşti, nemulţumit de gestul făcut de şofer. 

Din fotografii, se poate observa că pentru a putea trece de maşina parcată pe trotuară, pietonii fie aau fost nevoiţi să meargă prin zăpadă, fie lipiţi de gard. 

CITEŞTE ŞI Un şofer care şi-a parcat maşina în mijlocul străzii a blocat circulaţia autobuzelor în Piaţa Romană

Mai multe autobuze RATB au fost blocate, marţi seară, în apropiere de Piaţa Romană după ce un şofer a parcat pe mijlocul străzii Nicolae Golescu, fapt ce a împiedicat circulaţia mijloacelor de transport în comun.

Cum sunt batjocoriţi pietonii din Bucureşti de către şoferii nesimţiţi. FOTOGALERIE

Găsirea unui loc de parcare este, de cele mai multe ori, un chin pentru şoferi în "jungla" urbană a Bucureştiului. Însă, la fel de multe ori, conducătorii auto abuzează din plin şi îşi parchează maşinile în locurile interzise, mai ales pe trotuare, şi nu lasă mai lasă deloc spaţiu pietonilor. La fel de ignoranţi se dovedesc şi şoferii care îşi lasă maşinile pe trecerile d epietoni sau foarte aproape de acestea, blocând vizibilitatea atât celorlalţi conducători auto, cât şi pietonilor care nu mai pot să se asigure când traversează strada. 

Nesimțirea unui șofer bucureștean care a parcat pe linia și tramvai: "Ho, că o mut imediat!" FOTO

Etichete: Militari, parcare trotuar, Sectorul 6, șofer nesimțit

0/2 COMENTARII
Florin
23 ian 07:34
+0
VOTURI
-0
Bani cu pasi simpli!
Ce poate fi mai simplu decat sa castigi bani in timpul liber, fara stres, fara sefi, fara obligatii, chiar si fara sa recrutezi alti oameni? Sigur ar trebui sa te intereseze asta! Aici avem oferte de lucru la domiciliu pentru toti! Trebuie doar sa te hotarasti repede si sa incepi acum! Noi te ajutam sa reusesti! Trimite urgent o cerere prin care sa soliciti detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
ccc
23 ian 07:20
+0
VOTURI
-0
Nu este singurul, dar in Militari cred ca sunt cei mai multi. Din curiozitate mergeti, ca pieton, pe strada Orsova in zona magazinului Profi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE