Cum sunt distruse barierele din parcările publice ale Sectorului 4 pentru a nu plăti parcarea. VIDEOUnii bucureșteni nu au dorit să plătească tarifele de parcare și au fentat bariera ca să poată ieși cu mașinile, după cum prezintă într-un clip video postat pe Facebook primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. „Veți regăsi un exemplu clasic pentru cum NU TREBUIE să ne comportăm”, a scris Băluță despre filmuleț.

Cum sunt distruse barierele din parcarile publice ale Sectorului 4 pentru a nu plati parcarea.
Cum sunt distruse barierele din parcările publice ale Sectorului 4 pentru a nu plăti parcarea.

„Vrem să ne bucurăm cu toții cât mai mulți ani de investițiile făcute în sectorul nostru. Mai avem multe de făcut, așa că este important să folosim ceea ce avem așa cum trebuie, astfel încât eforturile să fie îndreptate către noile proiecte, nu către reparația celor deja existente", a scris Băluță pe Facebook.

„Mai jos, veți regăsi un exemplu clasic pentru cum NU TREBUIE să ne comportăm. Evident că toți cei care aleg să trateze cu dispreț domeniul public sunt amendați, așa că vă rog să anunțați de îndată Poliția Locală dacă întâlniți astfel de cazuri", a mai scris edilul de la Sectorul 4.

Vezi clipul video aici.

Etichete: bariera parcare publica, distrugere bariera parcare publica cu plata, parcare cu plata, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE