Cum va arăta mall-ul Park Lake GALERIE FOTODezvoltatorii centrului comercial ParkLake, Sonae Sierra şi Caelum Development, au desemnat compania austriacă Strabag pentru realizarea lucrărilor structurale pentru mall-ul din cartierul bucureştean Titan. Investiția în acest mall va fi de 180 de milioane de euro.

Centrul comercial, cu o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi, este închiriat în proporţie de 70%. ParkLake reprezintă o investiţie totală de 180 de milioane de euro şi deschiderea este prevăzută pentru anul 2016, având peste 200 de magazine şi o parcare subterană de 2.600 de locuri, scrie mediafax.ro.

Compania portugheză Sonae Sierra deţine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piaţă de peste 5,9 miliarde de euro şi este prezentă în 14 ţări. Sonae Sierra administrează şi/sau închiriază 82 de centre comerciale şi o suprafaţă totală închiriabilă de 2,6 milioane metri pătraţi. În România, compania mai deţine centrul comercial River Plaza din Râmnicu-Vâlcea.

Planurile etajelor:

Subteran:

 

Parter:

Etajul 1:

Etajul 2:

Etichete: mall Bucureşti, realitatea

0/4 COMENTARII
Misena
18 dec 11:51
+0
VOTURI
-0
Rusine! Asta trebuia intr-un parc? In spatele scolii 88? Sa aiba unde chiuli elevii? Si-asa Bucurestiul este atat de poluat! Daca nu iesim in strada...! :-(
vlad
18 dec 10:09
+0
VOTURI
-0
Mda, in loc sa puna mana primaria pe terenul ala si sa extinda parcul, se face Mall.
Independent
17 dec 19:20
+0
VOTURI
-0
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: independent.financiar@yahoo.ro
Vali
17 dec 13:34
+0
VOTURI
-0
Multumim pentru ca o parte din parcul IOR (spatiu verde-baza sportiva) a fost transformat in mall. Chiar era necesar si vital pentru locuitorii de vaza ai acestui oras minunat. Multumim frumos si va dorim un drum scurt catre faliment!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h