Cum va arăta noua staţie de metrou de la Universitate, de pe Magistrala 5 FOTOPână acum fuseseră date publicităţii randările pentru staţiile de metrou din Drumul Taberei. Magistrala va lega Râul Doamnei de Eroilor, iar depoul se va afla la Valea Ialomiţei.

Firmele care au câştigat licitaţia pentru metroul din Drumul Taberei au la dispoziţie cel mult 25 de luni pentru executarea tunelurilor şi a structurii şi cel mult 18 luni pentru finisarea staţiilor. Lucrările la tronsonul Universitate - Drumul Taberei au fost inaugurate în noiembrie 2011. Potrivit Metrorex, în 2015 va fi dat în folosinţă tronsonul Drumul Taberei-Eroilor care cuprinde un număr de 10 staţii (Eroilor, Academia Militară, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomiţei – staţie depou, Brâncuşi, Râul Doamnei), la care se intenţionează adăugarea unei noi staţii Prelungirea Ghencea.

Etichete: m5, magistrală, metrou, promo

0/5 COMENTARII
Ciprian Birtea
25 oct 18:12
+0
VOTURI
-0
Şi de ce nu se face legătură directă cu Magistrala 5? Adică să meargă trenul dinspre Izvor prin Eroilor direct în Drumul Taberei? De ce să schimb metroul? Nu puteau face ca la magistrala 3, direct Anghel Saligny - Eroilor - Preciziei?
Ciprian Birtea
25 oct 18:09
+0
VOTURI
-0
Idioţi ăştia care au proiectat staţiile! De ce nu fac astfel încât să nu trebuiască să bagi din nou cartela când schimbi metroul? La Universitate va fi intrare separată pentru Universitate 2, deci dacă vine cineva de la Romană şi schimbă la Universitate, va fi nevoit să bage din nou cartela!
George
25 oct 09:22
+0
VOTURI
-0
Dar se vede dupa limbajul lor vulgar ca sunt niste cocalari retardati si tigani borati, cineva chiar daca ar fi platit sa posteze mesaje contra x partid nu ar avea un asa limbaj de cocalar retardat. Ar fi dat afara imediat.
George
25 oct 09:21
+0
VOTURI
-0
Cei care posteaza cu politica, indiferent de culoare, rosu, porticaliu, gal;ben, etc, nu sunt decat niste cocalari retardati, mucosi jegosi si tigani borati, care chiulesc de la scoala sa stea in internet cafe-uri sa posteze aiurea pe aici si sa joace CS. Nimeni nu plateste pe nimeni pentru nici un comentariu. Credeti ca eu daca as fi stiut nu m-as fi inscris in asa ceva?
ion
24 oct 10:04
+0
VOTURI
-0
Ar trebui: nocomment, dar cu slugile securisto-comuniste-bolsevice nu pot sa tac.
Ne-am luat pensiile inca si nu s-au marit ci s-a redus impozitul.
Dar inflatia ?
Dar caderea RON-ului ?
Tot Basescu este de vina ANALFABETILOR ?
POSTACII PORTOCALII
01 iun 20:51
+0
VOTURI
-0

POSTACII PORTOCALIIPD-L-ul PLATESTE OAMENI CARE SA POSTEZE NENUMARATE MESAJE MINCINOASE! Aveti grija pe cine credeti! Caracterul, omenia si seriozitatea sunt virtuti! Virtuti pe care PDL-ul nu le are, deasemenea nici cei care se preteaza sa sa se vanda mai rau ca prostituatele de pe centura, fiind platiti cu aproximativ UN LEU pentru fiecare mesaj mincinos postat. Dragii mei, va place sa va scaldati in mizeria asta portocalie? Sunteti platiti acum pentru a face treaba lor murdara, dar tot voi veti fii furati in urmatorii 4 ani de zile, in caz ca ... Doamne Fereste, tot ei vor fii la conducere!

LIVIU NEGOITA URMAREA DE MULT SA PUNA MANA PE I.O.R.
01 iun 20:50
+0
VOTURI
-0

Puteti gasi pe site-ul petitieonline . ro / petitie / 67370048, PETITA FACUTA IMPOTRIVA LUI LIVIU NEGOITA in anul 2008, CAND DOREA SA PUNA MANA PE I.O.R.!!!

„Primaria sectorului 3 a aprobat constructia unor imobile pe 82.000 mp, terenul fostei baze sportive din parcul IOR. Vreau sa impiedic acest lucru si va invit sa semnati aceasta petitie care sper ca va rezolva ceva.”

LIVACHE, CUM POTI AVEA TUPEUL SA MINTI POPORUL CA PRINCIPALUL TAU CONTRACANDIDAT VREA SA PUNA MANA PE PARCUL I.O.R, CAND TU FACEAI ASTA INCA DIN 2008???

CAMPANIE DE DEZINFORMARE DIN PARTEA PDL!!!!
01 iun 20:50
+0
VOTURI
-0

IN ANUL 2008, PRIMARUL LIVIU NEGOITA A APROBAT CONSTRUCTIA UNOR IMOBILE PE 82.000MP PE TERENUL FOSTEI BAZE SPORTIVE DIN PARCUL IOR. Se faceau chiar petitii online pentru oprirea acestui lucru.

Campania murdara a PDL-ului se desfasoara in toate sectoarele, din disperarea de a recupera "terenul" deja pierdut. Cea mai noua si penibila incercare de manipulare a cetateanului, este imprastierea mesajelor mincinoase de tip spam, pe toate site-urile de stiri. In mod cert, urmatorul pas in aceasta campanie de dezinformare, va fi victimizarea candidatilor PD-L, dupa modelul Basescu in primul mandat cand a varsat o lacrima mare cat tupeul lui, dar si in al doilea mandat cu copilul palmuit. IN PDL NU SUNT PERSOANE CREDIBILE. PENTRU CA NU AU CU CE SE LAUDA, SINGURA LOR STRATEGIE E SA JOACE MURDAR!

ATENTIE MARE PE CINE CREDETI!!

alexandru
31 mai 16:16
+0
VOTURI
-0

Oprescu promite numai in campaniile electorale. Asa a facut si acum 4 ani. A promis: -reconsolidarea cladirilor cu bulina rosie -asfaltari de calitate -o capitala curata si fara maidanezi -proiecte grandioase dar el in prostia lui a mers doar cu suspendata,devenind doar o obsesie.

andreea
31 mai 15:27
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!Ca sa vedeti cat de prosti va considera banditul de Oprescu!!!!! Si iar va face in foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastra!

camelia
31 mai 13:08
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a urmarit doar interesele lui si ale PSD-ului, avand afaceri de miliarde!Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!! !!!!!

laura
31 mai 12:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

nicoleta
31 mai 01:20
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a urmarit doar interesele lui si ale PSD-ului, avand afaceri de miliarde!Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!

madalina
31 mai 01:02
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!! Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

silvia
31 mai 00:47
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!! Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 20:11
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR...

despre daniel constantin si voiculescu
30 mai 19:05
+0
VOTURI
-0

Firmele lui Dan Voiculescu au fost trimise în instanţă de către Ministerul Agriculturii, pentru „îmbogăţire fără justă cauză”, deoarece în sezonul agricol 2008-2009 a exploatat 2.499 hectare din terenul statului român „fără titlu valabil”.

O şefă de departament din Agenţia Domeniilor Statului, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a declarat pentru RL că, în realitate, Dan Voiculescu se află într-o situaţie mult mai delicată: „Voiculescu a pierdut cele 2.600 de hectare deoarece contractul cu el a fost reziliat, mi se pare, în decembrie 2011. Însă la ora actuală tot el exploatează terenul, dar fără titlu, fără contract. Aşa ştiu eu. Probabil că va pune mâna pe ele din nou. Preşedintele ADS-ului, Ilea, a încercat să scoată acum o lună la licitaţie cele 2.600 de hectare tot cu redevenţele scăzute, deşi exista o notă de control a ministrului Tabără legată de povestea respectivă. Însă le-a fost frică şi au renunţat la idee pe ultima sută”, susţine sursa RL.

despre daniel constantin si voiculescu
30 mai 18:47
+0
VOTURI
-0

Daniel Constantin va trebui să apere în justiţie interesele statului contra celor ale fostului patron. Miza “de suflet” pentru care Voiculescu ia Ministerul Agriculturii: 2600 hectare din cel mai roditor sol al ţării. Astăzi se judecă un nou termen din procesul în care două companii controlate de Dan Voiculescu încearcă să pună mâna pe 2.600 hectare de teren de la stat pe care le exploatează de mai bine de 10 ani. Voiculescu a fost sprijinit în trecut inclusiv de Academia Ro-mână care i-a concesionat suprafaţa la un preţ derizoriu. Mai multe documente consultate de România Liberă arată că SC Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (GRIVCO) S.A. se află acum în proces cu Agenţia Domeniilor Statului (ADS, subordonată Ministerului Agriculturii) pentru a pune mâna pe două loturi de teren, de 1.235 hectare (în Gostinu, Giurgiu), respectiv 1.424 hectare (în Băneasa, Giurgiu). Următorul termen de judecată este azi, la Judecătoria Sectorului 1. În cazul în care preşedintele PC, Daniel Constantin, va ajunge ministru al Agriculturii, acesta este obligat, teoretic, să apere interesele statului, luptându-se în tribunal cu fondatorul PC, Dan Voiculescu. Mai mult, viitorul ministru Daniel Constantin are pe lângă subordonarea pe linie de partid faţă de fondatorul PC şi o datorie bănească către fermierul Voiculescu. Mai exact e vorba de 295.000 de euro, conform declaraţiei de avere a celui din urmă.

Crin
30 mai 18:26
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNL Prahova???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule?DA sau NU?Intrebare de final ptr Crin ofilit:cum ramane cu acuzatia ca PDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???!Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti “oratoriala”? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 18:09
+0
VOTURI
-0

Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel...iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!!!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 18:08
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, daca va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR!!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 18:08
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR..

Crin Antonescu: ridicol, comic, mincinos
30 mai 16:28
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNL Prahova???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?Intrebare de final ptr Crin ofilit: cum ramane cu acuzatia ca PDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???! Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti "oratoriala"? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?

Crin Antonescu: ridicol, comic, mincinos
30 mai 15:35
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNL Prahova???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

Intrebare de final ptr Crin ofilit: cum ramane cu acuzatia ca PDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???! Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti "oratoriala"? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 15:17
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR!

bobo
30 mai 15:14
+0
VOTURI
-0

Un proiect unic si adevarat, nu ca acelea ale lui Oprescu, hotul, care isi da "interesul" numai in campanii, pentru a castiga cateva voturi in plus !! Bravo Nuti !! Bravo PDL !!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 15:09
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR.

despre daniel constantin si voiculescu
30 mai 15:40
+0
VOTURI
-0

2011 – ADS, condusă la acea vreme de Radu Cristescu, un apropiat al lui Dan Voiculescu, publică un anunţ privind concesionarea prin licitaţie publică cu strigare a 2.750 hectare de teren agricol aflat în administrarea ICITID Băneasa. La respectiva licitaţie, ADS a stabilit nivelul redevenţei luând de bune cifrele din controversatul studiu OSPA comandat de Grivco (cel cu redevenţa de 530 kg grâu/hectare/an). Pe 10 iunie 2011, se suspendă licitaţia de concesionare!

iulia
30 mai 15:09
+0
VOTURI
-0

Dupa cum se observa PDL-ul va face o treaba extraordinara cu METROREX-UL, in maxim 10 ani vom avea statii de metroul peste tot in Bucuresti, exact asa cum este si in tarile cele mai puternice din Europa..!!!

despre daniel constantin si voiculescu
30 mai 15:38
+0
VOTURI
-0

2007-Academia Românăa preia de la ADS cele 2.600 de hectare. Scopul încredinţării în administrare a terenului, specificat şi în Protocolul de Predare-Preluare: „Aceste suprafeţe de teren agricol vor fi folosite de către Academia Româna pentru realizarea în continuare a tematicii de cercetare ştiinţifică de interes naţional pentru dezvoltare rurală durabilă, complexă a zonei”. După o lună, Academia Romană arendează tot terenul către Grivco, pe 20 de ani cu reînnoirea automată pe alţi 20 de ani, la expirarea contractului iniţial. Scopul: „Terenul arendat va fi folosit de către arendaş doar în scopul desfăşurării de activităţi de cercetare-dezvoltare agricolă şi producţie agricolă.”!

Ponta acuzat de crima!
30 mai 16:04
+0
VOTURI
-0

“Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: “Cristi m-a anuntat, cand s-a intors de la serviciu, in jurul orei 17, ca va avea o vizita si sa nu ma sperii daca aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte cu un coleg si a spus numele Ponta. Mi-a cerut sa le pregatesc o cafea si, daca se poate ar fi mai bine sa nu asist la discutii. In jurul orei 17.30 a venit musafirul asteptat iar eu, conform intelegerii cu Cristi, am plecat in vizita la o vecina. Ultima persoana care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”.

Crin Antonescu: ridicol, comic, mincinos
30 mai 16:19
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNL Prahova???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

Intrebare de final ptr Crin ofilit: cum ramane cu acuzatia ca PDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???! Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti "oratoriala"? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?0 -

Bravo PDL, METROREX
30 mai 15:05
+0
VOTURI
-0

Bravo PDL!

Bravo METROREX

Acesta este un proiect adevarat si real, nu ca bazaconiile lui Oprescu care apare doar in campanie, minte si apoi dispare sa-si mareasca averile...recent si-a mai luat niste case In Grecia....

Deci, atentie, nu-l deranjati pe banditul de Oprescu, are treaba, el habar n-are de PG!!!!

despre daniel constantin si voiculescu
30 mai 15:36
+0
VOTURI
-0

Daniel Constantin va trebui să apere în justiţie interesele statului contra celor ale fostului patron. Miza “de suflet” pentru care Voiculescu ia Ministerul Agriculturii: 2600 hectare din cel mai roditor sol al ţării. Astăzi se judecă un nou termen din procesul în care două companii controlate de Dan Voiculescu încearcă să pună mâna pe 2.600 hectare de teren de la stat pe care le exploatează de mai bine de 10 ani. Voiculescu a fost sprijinit în trecut inclusiv de Academia Ro-mână care i-a concesionat suprafaţa la un preţ derizoriu. Mai multe documente consultate de România Liberă arată că SC Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (GRIVCO) S.A. se află acum în proces cu Agenţia Domeniilor Statului (ADS, subordonată Ministerului Agriculturii) pentru a pune mâna pe două loturi de teren, de 1.235 hectare (în Gostinu, Giurgiu), respectiv 1.424 hectare (în Băneasa, Giurgiu). Următorul termen de judecată este azi, la Judecătoria Sectorului 1!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30 mai 18:04
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE