Cum va arăta parcarea park&ride din zona Cora Pantelimon şi când va fi gata GALERIE FOTOPrimăria Capitalei schimbă proiectul parcării tip park& ride de pe Şoseaua Pantelimon. Astfel, parcajul nu va mai fi realizat în subteran, ci la suprafaţă. La parter va fi amenajat un nod intermodal de transport cu 5 peroane pentru tramvaie, autobuze si maxi-taxi. Noua parcare va asigura un număr total de 420 de locuri şi ar trebui să fie gata in luna septembrie a acestui an.

Proiectul parcării park&ride din zona Cora Pantelimon a fost discutat, miercuri, în Comisia de urbanism de la Primăria Capitalei. 

Potrivit proiectantului, prin construirea parcării la suprafata, numarul locurilor asigurate creste cu 50% fata de varianta in subteran. In plus, soluţia este mult mai ieftina.

Parcarea va fi construita langa Cora Pantelimon si va avea un regim de inaltime parter plus doua etaje si terasa. In total, vor fi amenajate 400 de locuri de parcare pentru autoturisme.

La parterul parcarii va fi amenajat un nod intermodal cu 2 peroane pentru tramvaie, doua pentru autobuze si un Peron pentru maxi- taxi. Peroanele vor avea o latime de 3 metri.

Conform proiectantului, in zona Pantelimon este un deficit de 4000 locuri de parcare.

Membrii Comisiei de urbanism au fost de acord cu proiectul, insa au cerut o varianta mai simplificata a cladirii si o rezolvare a pasarelelor.

Parcarea park&ride de la Cora Pantelimon face parte din proiectul de reabilitare a Șos. Pantelimon și înregistrează întârzieri foarte mari. Lucrările de reabilitare au început în iunie 2013, iar la peste doi ani de atunci proiectul este încă departe de finalizare.

La începutul lunii noiembrie, Direcția de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei au cerut Comisiei de Urbanism cerea un nou proiect pentru parcare de la Cora Pantelimon. Mai exact municipalitatea nu mai dorea să o construiască în subteran, așa cum prevedea proiectul inițial, ci la suprafață, motivul fiind unul financiar.

Etichete: parcare cora pantelimon, parcare soseaua pantelimon, park&ride, park&ridepantelimon

0/3 COMENTARII
vlad
24 mar 10:23
+0
VOTURI
-0
Mda, ai plan in subteran si pe urma brusc il schimbi. 400 locuri vi se par suficiente pentru un nod intermodal???? Hai ca acum au anulat metroul, dar sa zicem ca era si statie de metrou... doar 400 de locuri??
Marius
23 mar 20:04
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com
gvb
23 mar 13:30
+0
VOTURI
-0
De refugiile de tramvai din București înguste lipsite de garduri de protecție când scăpăm definitiv????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h