Cum va fi vremea de Florii și de Paște! Temperaturi incredibile în luna aprilieDupă variații dese ale temperaturilor, se pare că în următoarele zile vremea se va apropia de normal pentru această perioadă. Deși luna aprilie a venit cu un val de frig, atât de Paște cât și de Florii, temperaturile încep să crească semnificativ.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Astfel, în Muntenia, începând cu 13 aprilie, vremea va deveni treptat mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, înregistrându-se temperaturi maxime, în medie, în jurul a 22 de grade, iar minimele vor ajunge la o medie de 7...8 grade.

După această dată, se estimează o revenire a temperaturii spre valori în jurul celor normale pentru jumătatea lunii aprilie, cu media temperaturilor maxime în jurul a 18 grade, iar a minimelor de 6...7 grade.

Și în Oltenia vremea va deveni treptat mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă astfel că se vor înregistra valori termice maxime, în medie, în jurul a 21 de grade, iar minimele vor ajunge la o medie de 7...8 grade.

După această dată, se estimează o revenire a temperaturii spre valori în jurul celor normale pentru jumătatea lunii aprilie, cu media temperaturilor maxime în jurul a 17 grade, iar a minimelor de 5...6 grade.

În Moldova, vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă astfel încât pe 12 și 13 aprilie, când se vor înregistra temperaturile cele mai ridicate, maximele vor fi, în medie, în jurul a 21 de grade și minimele vor ajunge la o medie de 6...7 grade.

De asemenea, la fel ca în celelalte părți ale țării, după această dată, se estimează o revenire a temperaturii spre valori normale, cu media temperaturilor maxime în jurul a 16 grade, iar a minimelor de 4...5 grade.

În Dobrogea, vremea se va încălzi treptat până pe 10 aprilie, când media valorilor maxime de temperatură va ajunge la 16...17 grade, iar media temperaturilor minime va atinge 7...8 grade. Cu mici variații de la o zi la alta, acest regim termic se va menține și în intervalul 11-14 aprilie.

După această dată, se estimează trecerea spre valori termice ușor sub cele normale pentru această regiune, cu o medie a maximelor în jurul a 15 grade și a minimelor de 5...6 grade.

Temperaturi halucinante în Banat
În Banat și Crișana, în prima săptămână de prognoză vremea va intra într-un proces de încălzire. Astfel, de la o medie regională a temperaturilor maxime de 16 grade, se va ajunge la temperatura halucinantă de 24 de grade în 11 și 12 aprilie. Această tendință va fi asemnătoare și pentru temperaturile minime, media acestora urmând să crească de la 0 grade în dimineața zilei de 7 aprilie, până spre 6...7 grade.

În a doua săptămână, sunt estimate valori maxime în medie de 16...19 grade și minime de 6...8 grade.

În Maramureș și Transilvania, vremea se va încălzi, iar până în 13 aprilie se vor înregistra temperaturi peste mediile multianuale, respectiv, o medie regională a maximelor de 19...20 de grade și minime în general pozitive, la o medie de 2...4 grade.

După această perioadă caldă, este prognozată o scădere a temperaturii, astfel media maximelor termice se va încadra între 14 și 16 grade, iar a celor minime va fi în jur de 2 grade.

Și la munte vremea se încălzește treptat până pe 10 aprilie, când media valorilor maxime de temperatură va ajunge la 10...11 grade, iar media temperaturilor minime va atinge 1...2 grade.

Cu mici variații de la o zi la alta, acest regim termic se va menține și în intervalul 11-13 aprilie. După această dată, se estimează trecerea spre valori termice ușor sub cele normale pentru această regiune, cu o medie a maximelor în jurul a 6 grade și a minimelor de -1...0 grade.

Etichete: florii, meteo, Paşte, vreme

0/1 COMENTARII
MARIELA GARCÍA
08 apr 04:12
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
blog> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE