Cum va fi VREMEA duminică în Bucureşti. Prognoza meteo până marţiVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă şi în zilele următoare în Capitală. Duminică sunt totuşi şanse mici de ploaie, iar maxima atinge 26 de grade.

Cum va fi VREMEA in Bucuresti, in urmatoarele trei zile: Prognoza METEO pentru Bucuresti
Cum va fi VREMEA în București, în următoarele trei zile: Prognoza METEO pentru București
Foto: hotelrazvan.com

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasă, cu cerul partial acoperit de nori si sanse destul de mici de ploaie. Abia pe timpul nopţii, temporar, nebulozitatea se va accentua şi vor fi averse slabe si vant moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Vremea va fi în general instabilă, cu innorari temporar accentuate, intervale in care vor fi averse însoţite de descărcări electrice, dar si intensificari ale vantului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi în general frumoasă, dar va continua să se răcească ușor. Cerul va avea înnorări trecătoare, vântul nu trece de moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: meteo bucuresti, prognoza meteo bucuresti, vremea bucuresti, vremea duminica 5 iunie, vremea în bucureşti, VREMEA ÎN BUCUREŞTI duminica 5 iunie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h