Cum va fi vremea în această vară. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016VREMEA DE LA ANM. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016. Meteorologii anunţă că, în acest an, vom avea parte de o vară călduroasă şi aproape lipsită de precipitaţii în luna iulie. Prognoza este asemănătoare şi pentru luna august. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. 

Cum va fi vremea in aceasta vara. PROGNOZA METEO IN IUNIE, IULIE SI AUGUST 2016 (Foto click.ro)
Cum va fi vremea în această vară. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016 (Foto click.ro)

VREMEA DE LA ANM. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016.  

VREMEA IUNIE 2016

Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii, repectiv 18,3 grade Celsius. 

Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sud-estice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.

VREMEA IULIE 2016

Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica, adică 20,2 grade Celsius. 

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

VREMEA AUGUST 2016

Temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal, 19,5 grade Celsius. 

Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala.

Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate, anunţă ANM. 

Etichete: ANM, progmoza meteo IULIE, prognoza meteo AUGUST 2016., PROGNOZA METEO IUNIE, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE