Cum va fi vremea în București, la început de săptămână. Prognoza meteo pe trei zileSăptămâna debutează în Capitală cu vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. 

Vremea va fi calda la inceput de saptamana
Vremea va fi caldă la început de săptămâna

Soarele este destul de generos, vântul nu are excese, dar în primele ore ale zilei nu este exclus să se formeze ceaţă. Amiaza vine cu 22...23 de grade în termometre, scrie romaniatv.net.

Bucureştenii vor fi răsfăţaţi şi marti de razele generoase ale soarelui, după ce posibila ceaţa matinală se va disipa. Vântul nu va avea excese, iar la amiază mercurul in termometre se va avânta spre aproximativ 22 de grade, vreme numai bună pentru o plimbare în parc, pe înserat.

Temperatura mai scade puţin şi în Capitală miercuri, dar vorbim în continuare de valori mai ridicate decât în mod obişnuit, deşi cerul va fi înnorat şi plouă pe aproape întreg parcursul zilei. Vântul îşi face simţită prezenţa, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Etichete: cum va fi vremea, prognoza meteo pe trei zile, vremea, vremea 4 noiembrie, vremea azi in Bucuresti, vremea bucuresti, vremea luni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h