Cum va fi VREMEA în Bucureşti în acest weekend. PROGNOZA METEO până duminicăVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea este în continuare călduroasă, cu temperaturi de până la 34 de grade şi disconfort termic ridicat.

Canicula in Bucuresti
Caniculă în Bucuresti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va menține călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara, când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat moderat. Temp max în jurul a 33 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică de 33...34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: vremea în bucureşti, vremea vineri 24 iunie, vremea weekend Bucuresti

0/1 COMENTARII
Anita Frank
23 Jun 19:37
+0
VOTURI
-0
CUM I Got împrumutul meu de la aceasta companie MARE

Buna ziua dragii mei oameni, eu sunt Anita Frank, care trăiesc în prezent în New Jersey City, Statele Unite ale Americii. Sunt văduvă în acest moment, cu trei copii și am fost blocat într-o situație financiară în aprilie 2015 și am nevoie să-și refinanțeze și să plătească facturile. Am încercat caută împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private si corporate, dar niciodată cu succes, iar cele mai multe bănci au scăzut de credit meu, nu-pradă nu pe deplin acelor huligani la acolo, care îi numesc auto bani creditor toate acestea sunt înșelătorie, tot ce doresc este banii și bine nu ai auzit de la ei din nou, ei l-au făcut să-mi de două ori înainte de a-am întâlnit cu dl Wilson, Edwards, cea mai interesanta parte este faptul că împrumutul meu a fost de transfer de la mine în termen, așa că am 74 oră va sfatuim sa contactati pe dl Edwards, în cazul în care sunt interesați în obținerea de împrumut și sunteți sigur că puteți să-l plătească înapoi la timp, puteți să-l contactați prin e-mail ......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com) nici o verificare de credit, nu semnatarul co cu rata dobânzii la doar 2% și planuri mai bune de rambursare și programați dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanții, atunci contactați dl Wilson Edwards astăzi pentru dumneavoastră de împrumut
Ele oferă tot felul de categorii de credite au
împrumut pe termen scurt (5_10years)
împrumut pe termen lung, (20_40)
împrumut pe termen media (10_20)
Ele oferă împrumut cum ar fi
............. Casa de împrumut, împrumut de afaceri ........ împrumut datorii .......
student împrumut de .........., de afaceri începe să împrumut de
....... Împrumut de afaceri, credit Companie .............. etc
E-mail .......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com)
Când vine vorba d

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE