Cum va fi VREMEA ÎN MINIVACANŢA DE 1 MAI, în Capitală, la munte şi la mare. PROGNOZA 1-3 MAI 2015VREMEA 1 MAI 2015. PROGNOZA METEO DE 1 MAI 2015. VREMEA ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI: Meteorologii anunţă că, la nivelul întregii ţări, de 1 Mai, vremea va fi instabilă şi sunt aşteptate chiar şi ploi, însoţite de descărcări electrice.

Cum va fi VREMEA IN MINIVACANTA DE 1 MAI, in Capitala, la munte si la mare. PROGNOZA 1-3 MAI 2015
Cum va fi VREMEA ÎN MINIVACANŢA DE 1 MAI, în Capitală, la munte şi la mare. PROGNOZA 1-3 MAI 2015
Foto: jurnalul.ro

VREMEA 1 MAI 2015. PROGNOZA METEO DE 1 MAI 2015. VREMEA ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI

VREMEA IN BUCURESTI, AZI, 1 MAI. Vremea se va încălzi în Capitală, dar cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade C, iar cea minimă de 9...11 grade C.

PROGNOZA METEO, AZI, 1 MAI. Vineri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile estice şi în zonele de deal şi munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Începând din orele amiezii şi mai ales pe parcursul nopţii, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, unde pe arii din ce în ce mai extinse vor fi averse, izolat mai însemnate cantitativ. Izolat vor fi descărcări electrice şi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni şi pe litoral şi 24 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 4 şi 13 grade.

VREMEA 1 MAI 2015. PROGNOZA METEO DE 1 MAI 2015. VREMEA ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI.

VREMEA IN BUCUREŞTI MÂINE, SÂMBĂTĂ, 2 MAI 2015. Sâmbătă, în Bucureşti, vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi seara când se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO MÂINE, SÂMBĂTĂ, 2 MAI 2015. Sâmbătă, la nivelul întregii ţări, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descărcări electrice pe arii extinse, îndeosebi ziua, în vestul, centrul şi nordul teritoriului, precum şi în zona montană, iar în celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii. Izolat, cu precădere la deal şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi 19,20 grade, local, în regiunile extracarpatice. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 6 şi 12 grade C, potrivit romaniatv.net.

VREMEA 1 MAI 2015. PROGNOZA METEO DE 1 MAI 2015. VREMEA ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI.

VREMEA IN BUCUREŞTI DUMINICĂ, 3 MAI 2015. În ultima zi a săptămânii, cerul va fi variabil, în Capitală, cu unele înnorări ziua, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade C, iar cea minimă va fi de 9...10 grade C.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 3 MAI 2015. Duminică, vremea se va încălzi şi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în est şi în zona de munte, iar după-amiaza şi noaptea şi în vest şi nord-vest, unde însă doar pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei la munte, în est şi în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15...16 grade în Transilvania şi nordul Moldovei şi 23...24 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 şi 11 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA 1 MAI 2015. PROGNOZA METEO DE 1 MAI 2015. VREMEA ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI. PROGNOZA METEO. Vremea va continua să se încălzească spre mijlocul săptămânii viitoare, devenind caldă pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor. Sunt aşteptate temperaturile cam între 16 şi 26 de grade mai ridicate în sudul ţării, unde se anunţă vreme foarte caldă pentru această perioadă. Nu lipsesc nici ploile ce vor fi prezente când şi când în cea mai mare parte a ţării.

Etichete: 1 MAI 2015, MINIVACANȚA 1 MAI 2015, PROGNOZA METEO DE 1 MAI 2015, vremea 1 Mai, VREMEA 1 MAI 2015, VREMEA 1 MAI BUCUREŞTI, VREMEA BRAŞOV 1 mai, vremea bucuresti azi, vremea bucuresti maine, vremea în bucureşti, vremea la mare, VREMEA LA MARE 1 MAI, vremea la munte, VREMEA LA MUNTE 1 mai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE