Cum va fi vremea la București, în următoarele două săptămâni. Când revin ninsorileVremea se încălzește ușor, de la o zi la alta, această săptămână. Săptămâna viitoare revin precipitațiile sub formă de ninsoare.

Cum va fi vremea in Bucuresti
Cum va fi vremea în Bucureşti

Marți, ziua începe cu ceață, vântul va bate slab, iar soarele va ieși temporar de după nori. Temperaturile vor crește până la 1-2 grade Celsius.

Miercuri, ziua începe din nou cu ceață, dar continuă tendința de încălzire. Maximele termice vor atinge 4-5 grade Celsius.

Joi, dimineața începe înnorat și este posibil să plouă slab. Maxima ajunge însă până la 8 grade Celsius.

Vremea se va încălzi în intervalul 30 ianuarie – 2 februarie, când temperaturile maxime se vor situa în medie la valori de 8 grade Celsius. În schimb, în a doua săptămână a intervalului, valorile diurne vor marca o scădere uşoară şi se vor situa în medie la valori de 2...4 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului. În primele nopţi se vor înregistra valori medii de – 8 grade, după care până în data de 4 februarie vor creşte până spre medii de - 2 grade Celsius. Începând din 5 februarie acestea vor scădea şi se vor situa în medie între – 6 şi – 4 grade Celsius.
Vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare în prima zi şi predominant ploi în 30 şi 31 ianuarie. În a doua săptămână a intervalului vor fi precipitaţii mixte în general slabe, anunță Administrația Națională de Meteorologie, citând o estimare realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Etichete: Bucureşti, prognoza, promo, temperaturi, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h