Cum va fi VREMEA LA BUCUREȘTI - Prognoza meteo. Când se răcoreșteVremea la București și în țară - prognoza meteo: La București, vremea rămâne caniculară. În țară, la munte, e posibil să plouă. 

VREMEA IN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 in BUCUREȘTI, la MUNTE si la MARE
VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 în BUCUREȘTI, la MUNTE și la MARE
Foto: romaniatv.net

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade, informează rtv.net.

PROGNOZA METEO JOI. Deşi temperaturile scad usor faţă de ziua precedentă în jumătatea nordică a ţării, vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară, în special în Câmpia Română şi Podişul Moldovei, unde şi disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza şi seara, când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în regiunile vestice, nordice şi centrale. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat, îndeosebi la munte, cantităţile de apă pot depăşi 15...20 l/mp. Dimineaţa în zonele joase, izolat va fi ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade pe litoral şi 37 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi călduroasă şi joi, chiar caniculară după-amiaza, când şi indicele temperatură - umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară în sudul şi estul teritoriului. În vestul, centrul şi nordul ţării şi în zonele de deal şi de munte, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza şi seara, pe arii restrânse, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiţii de grindină. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil la senin. Dimineaţa în sud-estul ţării vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade pe litoral şi 37 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare călduroasă, caniculară în orele amiezii, cu o maximă termică în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO. Sambata in vest, centru si nord, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi innorari si averse, însoţite de fulgere si tunete dar şi de intensificări ale vântului care, izolat şi trecător, vor lua aspect de vijelie. Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină şi cantităţi de apă însemnate. În celelalte zone vremea se menţine călduroasă, caniculară dupa amiaza si doar seara tarziu si noaptea apar ploi de scurta durata si desc electrice. Temperaturile maximevor fi cuprinse, în general, între 26 şi 37 de grade. De duminica pana la jumatatea saptamanii viitoare. valorile termice vor scădea în toate regiunile. Sanse mai mari de ploi vor fi mai mari la începutul intervalului, în jumătatea nordică a ţării şi la munte.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 Vremea se va menţine călduroasă, local caniculară în orele amiezilor, aproape pe tot parcursul primei săptămâni a intervalului de prognoză. Aşadar, între 31 august şi 5 septembrie, media temperaturilor maxime va fi de aproximativ 34 de grade, iar a celor minime de 18...19 grade. În perioada 6 – 13 septembrie regimul termic va scădea uşor şi treptat, spre
valori apropiate de cele normale pentru această dată, de 24...25 de grade ziua şi 12...13 grade noaptea.
Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de redusă şi doar pe 7 şi 8 septembrie vor fi ploi slabe, pe arii restrânse.

VREMEA LA MUNTE. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 În primele trei zile ale intervalului de prognoză vor fi temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, de 24...25 de grade ziua şi aproximativ 15 grade noaptea. Începând din data de 3 septembrie, vremea se va răci uşor de la o zi la alta, astfel încât, în intervalul 9-13 septembrie valorile termice vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu medii ale temperaturilor maxime de 14...15 grade şi ale celor minime de 6...8 grade. Probabilitatea pentru ploi va creşte după data de 5 septembrie, iar între 6 şi 10 septembrie acestea se vor semnala pe arii mai extinse. În jurul datei de 7 septembrie se por înregistra cantităţi de apă mai importante.

VREMEA LA MARE. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 Pe tot parcursul primei săptămâni a intervalului de prognoză se va menţine o vreme călduroasă, iar temperaturile maxime vor atinge, în medie, 30...32 de grade, în timp ce mediile valorilor termice nocturne vor fi de aproximativ 20 de grade. În a doua săptămână regimul termic va marca o scădere treptată, astfel încât, la finalul perioadei de prognoză, temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale ale perioadei, respectiv 23...24 de grade ziua şi aproximativ 16 grade noaptea. Ploi slabe se vor semnala doar pe arii restrânse, pe 7 şi 8 septembrie, iar în celelalte zile ale intervalului de prognoză probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă.

Sursă: Administrația Națională de Meteorologie.

Etichete: Bucureşti, caniculă, ploaie, țară, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE