Cum vor arăta noile studiouri ale Antenelor GALERIE FOTOMihai Gâdea a prezentată luni seară la Sinteza zilei cum vor arăta sediile în care posturile grupului INTACT urmează să se mute definitiv, după ce în luna martie grupul media a fost evacuat din sediile din Băneasa.

În prezent, Antena 3 are studiourile provizorii la Romexpo. În ultimele lunii s-a lucrat pentru amenajarea studiurilor din Pipera, unde trustul urmează să se mute în următoarea perioadă, potrivit paginademedia.ro.

Grupul de presă a închiriat spațiul în care erau studiourile Prima TV, în care se filmau emisiunea Cronic Cârcotașilor și serialul Trăsniții.

În august 2014, Curtea de Apel București a decis condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul grupului Intact și al PartiduluI Conservator, la 10 ani de închisoare cu executare.

Tot atunci s-a decis ca Sediul Antenei 3, clădirea-turn din Băneasa și mai multe terenuri să fie confiscate. Sute de metri pătrați, imobile și milioane de euro i-au fost confiscați familiei Voiculescu, după decizia Curții de Apel din 9 august 2014. Toate bunurile au intrat în patrimoniul statului. Sediile Grivco şi Antena au fost evaluate anul trecut de ANAF la 32,5 milioane de euro.

Etichete: mihai gadea, sediu antena 3, sediu antene, trustul Intact

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE