Cum vor circula trenurile de RusaliiCFR Călători suplimentează, de Rusalii, numărul vagoanelor pentru trenurile de pe rutele cele mai solicitate.

Cum vor circula trenurile de Rusalii
Cum vor circula trenurile de Rusalii
Foto: bucurestifm.ro

Totodată, luni, pe 20 iunie, vor circula în plus două trenuri, de la Baia Mare şi de la Bistriţa Nord, ambele către Cluj-Napoca.

Astfel, trenul din Baia Mare pleacă la 17:02 şi ajunge la 21:08 la Cluj-Napoca, iar cel din Bistriţa Nord, cu plecare la 17:26, ajunge la destinaţie la 20:48, informează CFR Călători printr-un comunicat de presă.

Compania feroviară de transport recomandă călătorilor să-şi cumpere bilete din timp pentru a evita aglomeraţia de la casa de bilete din ziua plecării.

Luni, în a doua zi de Rusalii, care este liberă pentru angajaţi, vor fi disponibile doar două agenţii de voiaj CFR Călători, cea din Complexul Comercial Galeriile Titan (între orele 09:00-21:00) şi din Carrefour Colentina, deschisă până la ora 22:00.

De vineri, 17 iunie, cei care doresc să meargă în vacanţă în Grecia pot călători cu trenul pe ruta Bucureşti - Sofia (Bulgaria) - Salonic (Grecia), până pe 4 septembrie, plecările fiind programate în fiecare vineri, iar întoarcerea în Bucureşti este duminica.

Un bilet pentru o călătorie dus costă circa 45 euro la un vagon clasa a 2-a, la vagon cuşetă de şase locuri preţul este de 52,1 euro, iar la vagon de dormit cu trei locuri ajunge la 58,5 euro.

Călătorii îşi pot cumpăra biletele din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Etichete: CFR, cfr calatori, Rusalii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE