Cum vrea CFR Călători să preia călătorii RegiotransCFR Călători informează că de miercuri, 18 martie, va introduce în circulație o serie de trenuri Regio pentru a prelua fluxul de călători pe mai multe rute care până în prezent erau operate de Regiotrans.

ORA DE VARA 2015. Se schimba ORA sambata noaptea. NU se va modifica mersul trenurilor
ORA DE VARĂ 2015. Se schimbă ORA sâmbătă noaptea. NU se va modifică mersul trenurilor
Foto: stiri.mersultrenurilor.ro

CFR informează că abonamentele achiziţionate la trenurile operatorului privat RegioTrans rămân valabile şi pot fi utilizate fără nicio o taxă suplimentară pentru călătoria cu trenurile CFR Călători, scrie realitatea.net.

Trenurile Regiotrans nu mai au voie să circule, începând de astăzi, pe calea ferată din România, după ce operatorul privat feroviar a rămas fără licenţă.

"Vă informăm faptul că urmare a adresei nr.2120/294/16.03.2015 emisă de A.S.F.R. (Autoritatea de Siguranţă Feroviară Română n.n.), REGIOTRANS SRL este obligată să întrerupă activitatea de transport feroviar de călători în zonă, începând cu data de 17.03.2015 şi până la o dată pe care o vom comunica în timp util. Vă asigurăm că întreprindem toate diligenţele necesare în vederea înlăturării acestui inconvenient. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", se arată într-un anunţ de pe site-ul companiei Regiotrans.

Potrivit surselor din presă, Autoritatea Feroviară a descoperit mai multe probleme tehnice la garniturile acestei companii. Regiotrans şi-a pierdut certificatul de siguranţă după ce au fost descoperite probleme tehnice la 29 de automotoare. Compania are un parc rulant de 222 de automotoare, locomotive şi vagoane.

Compania Regiotrans a fost controlată de omul de afaceri Costel Comana, care a fost găsit mort la sfârşitul lunii februarie în toaleta unui avion care efectua un zbor din Columbia în Costa Rica.

Etichete: Autoritatea Feroviară, călători, cfr calatori, pasageri, regiotrans, rute feroviare

0/1 COMENTARII
ce avem de facut
18 mar 01:18
+0
VOTURI
-0
Mai sunt in circulatie trenurile de la TFC si CFR CALATORI. Ele au trenuri in toata tara. Le putem gasi pe INFOFER.ROO

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE