Cum vrea Dacian Cioloş să rezolve problema traficului rutier din BucureştiPremierul Dacian Cioloş a declarat, luni, întrebat despre soluţionarea problemei traficului în Bucureşti atunci când România va prelua preşedinţia Consiliului UE, că împreună cu Primăria Bucureşti şi Ministerul Transporturilor se lucrează la rezolvarea problemei transportului şi a traficului pentru prima jumătate a anului 2019.

Cum vrea Dacian Ciolos sa rezolve problema traficului rutier din Bucuresti
Cum vrea Dacian Cioloş să rezolve problema traficului rutier din Bucureşti

"Legat de traficul din Bucureşti, ne coordonăm şi cu Primăria Bucureşti pe modul în care se realizează logistic-administrativ la nivelul infrastructurii. Sunt câteva iniţiative, o parte din ele vor fi finalizate, altele vor fi în lucru în fază finală la care lucrează şi Ministerul Transporturilor, apropo de transportul de la aeroport în oraş. Bucureştiul a mai găzduit summit-uri care au presupus o amplificare a traficului pe o anumită zonă", a declarat Cioloş, potrivit news.ro.

Premierul a mai spus că rămâne de stabilit, împreună cu Primăria Capitalei, câte dintre aceste evenimente vor avea loc în Bucureşti şi câte vor fi ţinute în afară Capitalei, pentru a fi promovate şi alte regiuni ale României.

În ianuarie 2019, România va prelua, pentru şase luni, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

CITEŞTE ŞI Numărul maşinilor din Bucureşti şi Ilfov a crescut în ultimii cinci ani cu peste 150.000

Etichete: dacian ciolos, Primăria Capitalei, trafic Bucureşti

0/3 COMENTARII
Abc
25 oct 09:41
+0
VOTURI
-0
@hhzzx - semianalfabetule ! Se spune "a se vedea", nu " a vedea", boule !
sarafax
24 oct 14:33
+0
VOTURI
-0
mai grav decat toate este faptul ca circula pe situl asta un nebun in libertate care are o problema cu statiile de tranvai!
hhzzx
24 oct 13:29
+0
VOTURI
-0
Mai grav decât traficul rutier aglomerat e faptul că încă există stații de tramvai cu refugii înguste lipsite de garduri de protecție.Mult mai grav.Un coșmar fără sfârșit.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea publice de peroane???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE