Curățenie de primăvară în trei cartiere mari din Sectorul 2În cadrul acţiunii de curăţenie de primăvară a Sectorului 2, demarată de primarul Neculai Onţanu de la începutul lunii martie, în această săptămână vor intra trei cartiere mari: Colentina, Andronache şi Doamna Ghica.

Curatenia de primavara in Sectorul 2
Curățenia de primăvară în Sectorul 2

''Administraţia Domeniului Public Sector 2 şi S.C. Supercom S.A. lucrează la curăţarea şi înfrumuseţarea tuturor cartierelor. În domeniul salubrizării, S.C. Supercom S.A. execută un program orar pe date calendaristice şi activităţi pentru: curăţenia şi măturarea arterelor de circulaţie, spălarea carosabilului, golirea containerelor de deşeuri selective, înlocuirea şi completarea coşurilor de gunoi, desfiinţarea depozitelor de gunoaie din zonele virane.

De asemenea, societatea de salubrizare desfăşoară acţiuni de văruire a tuturor arborilor aflaţi pe aliniamentele stradale în vederea protejării lor şi a înfrumuseţării aspectului general al cartierelor.

La rândul său, Administraţia Domeniului Public Sector 2 lucrează la curăţarea celor 24 de parcuri, refacerea spaţiilor verzi, scuarurilor, intersecţiilor şi plantbandelor, zonelor aferente ansamblurilor de blocuri şi a locurilor de joacă pentru copii. Cu această ocazie au loc lucrări de toaletare a vegetaţiei, tunderea gardului viu.

Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va verifica modul de îndeplinire a programului de curăţenie realizat de cele două instituţii'', anunță reprezentanții primăriei, printr-un comunicat remis B365.ro.

Primarul Sectorului 2 invită asociaţiile de proprietari şi persoanele fizice să se alăture la acest amplu program deoarece cu toţii trebuie să se preocupe de salubrizarea şi reamenajarea spaţiilor verzi din preajma imobilelor în care locuiesc, a trotuarelor şi curţilor interioare, a spaţiilor de depozitare a deşeurilor, a terenurilor pe care le deţin şi a căilor de acces.

Programul de curăţenie realizat de Primăria Sectorului 2 se desfăşoară după următoarele planificări:

* Cartierul Colentina în perioada 18 - 20 martie,
* Cartierele Andronache şi Doamna Ghica în perioada 21 - 24 martie,
* Cartierul Creangă în perioada 25 - 27 martie,
* Cartierul Baicului în perioada 28 - 31 martie,
* Cartierul Pantelimon în perioada 01 - 03 aprilie,
* Cartierul Basarabia în perioada 04 - 07 aprilie,
* Zona centrală în perioada 08 - 10 aprilie,
* Cartierul Calea Moşilor în perioada 11 - 14 aprilie.

Etichete: andronache, Colentina, Doamna Ghica, salubrizare, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE