Curge apa din tavanul stației de metrou Eroilor 2. Explicația Metrorex VIDEOUn incident a avut loc joi dimineață în stația de metrou Eroilor 2, de pe recent inaugurata Magistrală 5 de metrou Eroilor - Drumul Taberei. Din tavanul noii stații Eroilor 2 a început să curgă apă direct pe peron, se observă pe imagini video transmise de un cititor HotNews.ro

Metrou
Metrou

„A fost o scurtă avarie, care a durat 5 minute. Este vorba despre o conductă. Dar s-a rezolvat, nu este nicio problemă", a spus directorul Metrorex, Gabriel Mocanu, pentru Libertatea.

Reacția Metrorex:

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.
Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor.

Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată".

Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie, după 11 ani de când au început lucrările de execuție.

Puțin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atât costă actualizat întreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele 10 stații, două ramuri și depoul de la Valea Ialomiței.

Ludovic Orban, întrebat joi de problema apărută la metrou: „Orice situație trebuie remediată de consorțiul care a avut contractul. Orice neconformitate trebuie remediată de constructor".

 

Etichete: apă, eroilor 2, explicatie, Metrorex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE