Cursă aeriană anulată, din cauza vremiiO cursă aeriană, care se deplasa spre Germania, a fost anulată, miercuri, din cauza vremii. 

Cursa aeriana anulata, din cauza vremii
Cursă aeriană anulată, din cauza vremii
Foto: e-politic.ro

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. 

Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, compania Lufthansa a anulat cursa 3080/3081 Dusseldorf – Bucureşti – Dusseldorf.

Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor
aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale AIHCB şi AIBB AV sunt deschise şi operaţionale.

Pe ambele aeroporturi din Bucureşti se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Etichete: Aeroportul Băneasa, Aeroportul Henri Coandă, aeroporturi Bucureşti, Cursă aeriană, cursa anulata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE