Wizz Air introduce din iulie cursă Cluj-Napoca - Bucureşti. Prețurile biletelor încep de la 39 leiCompania aeriană low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână. Potrivit companiei, prețurile biletelor pornesc de la 39 lei.

Wizz Air introduce din iulie cursa Cluj-Napoca - Bucuresti. Preturile biletelor incep de la 39 lei
Wizz Air introduce din iulie cursă Cluj-Napoca - Bucureşti. Prețurile biletelor încep de la 39 lei

"Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca - Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi", a spus coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, citat de Mediafax. 

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti - Otopeni.

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservită de cinci avioane, al şaselea urmând să fie introdus în luna iulie.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de ţări. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piaţă de aproape 30 la sută.

 

Etichete: Bucureşti, cluj-napoca, cursă, wizz air

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE