Cursele Blue Air spre Bruxelles, redirecționate către aeroportul Maastricht AachenCursele Blue Air București - Bruxelles - București din 27 și 28 martie și Bacău - Bruxelles - Bacău din 26 și 28 martie vor fi redirecționate către Maastricht Aachen (situat la 110 km de Bruxelles), deoarece aeroportul Bruxelles Zaventem va fi în continuare închis, iar orarul de zbor va rămâne neschimbat, informează, vineri, operatorul aerian de transport.

Cursele Blue Air spre Bruxelles, redirectionate pe aeroportul Maastricht Aachen
Cursele Blue Air spre Bruxelles, redirecţionate pe aeroportul Maastricht Aachen

Aeroportul Maastricht Aachen este situat la 100 de kilometri de Bruxelles.

"Ținând cont de faptul că Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi în continuare închis în următoarele zile, compania Blue Air a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranță operarea zborurilor București — Bruxelles — București din 27 martie și 28 martie, precum și a zborurilor Bacău — Bruxelles — Bacău din 26 martie si 28 martie, ce vor fi redirecționate către Aeroportul Maastricht Aachen (situat la 110 km de Bruxelles), orarul de zbor rămânând neschimbat", a declarat compania Blue Air, într-un comunicat.

Cursa 0B123 va pleca de la București la ora 16,00 și va ajunge la Maastricht Aachen la 17,55, în timp ce aeronava 0B124 va decola la ora 8,40 de la Maastricht Aachen și va ajunge la București la 22,25. Toate orele anunțate sunt cele locale pentru data de 27 martie.

De asemenea, cursa 0B123 va pleca de la București la ora 7,05 și va ajunge la ora 9,00 la Maastricht Aachen, iar 0B124 pleacă de la 9,40 de la Maastricht Aachen și ajunge în capitala României la 13,25. Și la aceste zboruri, toate sunt ore locale, precizează Blue Air.

În ceea ce privește cursele din Bacău și retur, 0B223 va decola la 14,30 din Bacău și va ateriza la 16,20 la Maastricht Aachen, iar cursa 0B224 pleacă la ora 17,10 de la Maastricht Aachen și va ajunge la 20,50 la Bacău, toate fiind ore locale pentru 26 martie.

O alta cursă, 0B2923, va decola la 16,40 din Bacău, iar ora de sosire la Maastricht Aachen va fi 18,30, în timp ce pentru cursa 0B2924 decolarea va avea loc la 19,15 de la Maastricht Aachen iar aterizarea la 22,55 în Bacău. Toate sunt ore locale pentru 28 martie, afirmă operatorul aerian.

Ulterior, pasagerii vor fi transferați gratuit cu autocarul între Bruxelles — Gare du Nord și Aeroportul Maastricht Aachen.

"Facem apel către pasageri să se prezinte cu patru ore înainte de zbor la punctul de întâlnire din Bruxelles — stația de autocare dedicată din Gare du Nord. Vom asigura transferul cu autocarul către Bruxelles — Gare du Nord și pasagerilor care vor ateriza la Maastricht Aachen. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și va asigurăm că facem tot posibilul să oferim pasagerilor varianta optimă de transport în aceste momente dificile", spune compania.

Aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem a fost închis după atentatele teroriste care au avut loc marți dimineață în Belgia. Atentatele de pe aeroport și din stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puțin 31 de morți și 270 de răniți, conform celui mai recent bilanț anunțat de autorități.

Etichete: aeroportul Maastricht Aachen, avion bruxelles redirectionat, curse avion bruxelles, Curse Blue Air spre Bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h