Curtea Direcţiei de Permise Auto din Pipera, plină de maşini fără număr VIDEOParcare gratuită pentru şoferii batjocoriţi de funcţionari. Zeci de maşini fără numere zac în curtea Direcţie de Permise Auto din Pipera. Bucureştenii care au treabă la ghişeele serviciului Înmatriculări sunt nevoiţi să le abandoneze aici zile-n-şir, până când obţin plăcuţele buclucaşe. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

CAUZA cozilor interminabile de la Serviciul pentru permise auto din Bucuresti
CAUZA cozilor interminabile de la Serviciul pentru permise auto din Bucureşti

Parcarea din curtea Direcţiei de Permise Auto din Pipera e plină de maşini fără plăcuţe de înmatriculare. Explicaţia e cât se -poate de simplă: dacă şoferii care au venit aici pentru a le înmatricula ar pleca cu ele după predarea plăcuţelor, ar risca dosar penal. Oamenii sunt, deci, nevoiţi să le abandoneze.

 

"Am ridicat plăcuţele de înmatriculare după şapte zile! Şapte zile mi s-a spus! Am lăsat-o aici", a spus o doamnă.

Mulţi şoferi spun că au aşteptat pentru a obţine numerele pentru maşinile lor chiar şi două săptămâni. " De cincisprezece zile aştept! Este ieşit din comun", a spus un domn mai puţin norocos. Funcţionarii de la ghişee nu par deranjaţi de faptul că li s-a umplut curtea de maşini fără număr, informează RomâniaTV.net.

Citeşte şi Serviciul de Paşapoarte din Pipera va fi mutat în Plaza România. Schimbarea se va produce în două luni

"Puteţi lăsa maşina în curte la noi fără număr. Este în siguranţă, nu se întâmplă nimic. Oamenii au venit cu maşina... normal trebuia să vină fără maşină", a spus o angajată a instituţiei. Deşi oficial înmatricularea unei maşini ar trebui să dureze doar câteva ore, oamenii care îngroaşă zilnic coada de la Permise Auto trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Etichete: permise, permise bucureşti

0/2 COMENTARII
Ing.
06 Dec 15:23
+0
VOTURI
-0
Eu mi-am depus dosarul pentru număr într-o vineri la ora 10 (fiind sosit acolo de la 8, a durat 2 ore să se proceseze 6 persoane din faţa mea, toate cu actele incomplete, pe când la mine a durat 5 minute) şi plăcile au fost gata marţi (le-am ridicat miercuri, pe la 8:30, erau doar 2 oameni în faţa mea). Totul se întâmpla în octombrie.

Dar... eu m-am dus cu fişa de înmatriculare completată ca la carte chiar de mine (nu de diverşi omuleţi), cu legea în faţă, iar toate taxele le-am plătit prin internet banking (deci fără stat la coadă la ghişeele trezoreriei). Iar maşina era nouă, nu 2nd hand, aşa că aveam cele 30 zile de numere roşii la dispoziţie să o înmatriculez. Ar trebui ghişeu separat pentru maşini noi.
Cris
06 Dec 14:35
+0
VOTURI
-0
E bataie de joc. Ocupati sectiile de votare!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE