Curtea Supremă a decis strămutarea procesului în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis strămutarea procesului în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3 pentru prejudiciu de imagine la Curtea de Apel Piteşti, decizia fiind definitivă.

Laura Codruta Kovesi
Laura Codruţa Kovesi

"Admite cererea formulată de petenţii Ciuvică Mugur Cristian, Grigore Bianca, Savaliuc Răzvan, Gâdea Emanuel Răzvan, Radu Tudor, SC Antena 3 SA. Strămută judecata cauzei de la Curtea de Apel Bucureşti la Curtea de Apel Piteşti", a decis joi ÎCCJ, hotărârea fiind definitivă, potrivit Mediafax.

În iunie 2014, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a dat în judecată postul Antena 3 şi pe Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc, pentru "afirmaţii mincinoase"care au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane", făcute în emisiunea "Sinteza Zilei" din 19 iunie 2014, informaţii care se refereau la muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu, se arată în actul de sesizare a instanţei. Prima instanţă, Tribunalul Bucureşti, a decis ca procurorul şef al DNA să primească 250.000 de lei daune morale, Laura Codruţa Kovesi cerând iniţial despăgubiri de un milion de lei.

Etichete: antena 3, laura codruta kovesi antena 3, proces antena 3 kovesi, proces laura codruta kovesi, proces stramutat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h