Cuțitarul din Centrul Vechi, dat în urmărire generală. Cum arată acesta - FOTOEste dat în urmărire generală tânărul care a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi . La sfârşitul săptămânii trecute, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Cătălin Şerban, acesta a fost dat în urmărire generală, iar fotografia sa a fost publicată pe pagina de internet a Poliţiei Române, la categoria "persoane urmărite".

Cum a scapat de arma CUTITARUL din Centrul Vechi. Politistii au reconstituit toata scena
Cum a scăpat de armă CUŢITARUL din Centrul Vechi. Poliţiştii au reconstituit toată scena

Cătălin Şerban era căutat din 18 mai, când complicele său, Mircea Grozea, s-a predat. Grozea a fost arestat atunci, iar în cazul lui Şerban, procurorii au cerut, vineri, arestarea preventivă în lipsă, după ce, timp de mai bine de trei săptămâni, au aşteptat ca acesta să fie prins.

Cei doi sunt suspectaţi că, în noaptea de 15 spre 16 mai, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, ar fi înjunghiat un bărbat în vârstă de 36 de ani, după ce acesta ar fi intrat într-un conflict cu cei doi tineri. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori în piept, fiind atunci transportat de urgenţă la spital, în stare gravă.

Potrivit Parchetului Tribunalului Bucureşti, cei doi bărbaţi au fost identificaţi inclusiv cu ajutorul oamenilor care fie au venit la Poliţie, fie au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au oferit informaţii.

"Având în vedere lipsa indiciilor cu privire la identitatea persoanelor în cauză, la data de 16 mai 2015, am formulat, prin intermediul mass-media, un apel către persoanele care puteau furniza detalii referitoare la agresiunea comisă. În urma acestui apel, au fost obţinute numeroase informaţii de la persoane care s-au prezentat la organele de poliţie ori au apelat numărul unic de urgenţă, în baza cărora au fost identificate persoanele implicate în agresiune", a arătat Parchetul Tribunalului Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse judiciare, în 17 mai, la Poliţia Capitalei s-au prezentat trei fete, care au declarat că i-au cunoscut pe cei doi agresori chiar în ziua incidentului, în Centrul Vechi, şi au oferit anchetatorilor amănunte care au dus la identificarea tinerilor. Ulterior, la Poliţie a ajuns şi Mircea Grozea, unul dintre suspecţi, care a afirmat că nu a mai suportat presiunea mediatică. Amicul său, Cătălin Şerban, nu a putut fi găsit şi este căutat de autorităţi.

Etichete: Centrul vechi, cuțitar, înjunghiat, urmarit general

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE