Cutremur de 3 grade, în Vrancea, duminică dimineaţăUn cutremur cu magnitudine de 3 grade pe Richter a avut loc duminică dimineaţă, în Vrancea.

Cutremur de 3,1 grade pe Richter in Vrancea
Cutremur de 3,1 grade pe Richter în Vrancea
Foto: Grup RC

Seismul s-a produs duminică, la ora 5.04, la adâncimea de 122 de kilometri, iar oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna, Focşani şi Sfântu Gheorghe.

Un cutremur de 4,4 grade pe scara Richter, care s-a simţit şi la Bucureşti, a avut loc miercuri în zona Vrancea. 

De la începutul acestui an, în zona Vrancea au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade, în 24 ianuarie şi 16 martie, ultimul având epicentrul în judeţul Buzău, scrie romaniatv.net.

În 22 noiembrie 2014, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simţit şi în Bucureşti şi a fost urmat de mai multe replici, care nu au depăşit însă 3,3 grade. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în mai multe localităţi din judeţul Galaţi. Serviciile de ambulanţă din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panică, iar funcţionarea unor reţele de telefonie mobilă a fost afectată temporar.

Etichete: cutremur, cutremur in romania, cutremur in vrancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE