Cutremur în Vrancea: Al cincilea în 24 de oreCUTREMUR VRANCEA. Nu mai puţin de cinci seisme au avut loc, vineri, în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.

Cutremur in Vrancea: Al cincilea, in 24 de ore
Cutremur în Vrancea: Al cincilea, în 24 de ore
Foto: gandul.info

CUTREMUR ÎN VRANCEA. Seismul a avut o magnitudine mică, 2.5, dar este al cincilea cutremur înregistrat în 24 de ore în zona Vrancea.

CUTREMUR ROMANIA. Primul seism s-a produs la ora 4 dimineaţa, având o magnitudine de 3,3, în judeţul Buzău, fiind urmat la ora 8.20 de un alt cutremur cu o magnitudine de 2,9 în Vrancea. Următoarele seisme au avut loc la orele 11.46, cu o magnitudine de 2,5, şi unul de 3, ambele în Buzău.

CUTREMUR VRANCEA. Un cutremur subcrustal cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs in seara zilei de miercuri, 10 septembrie, in regiunea Vrancea. Cel mai mare cutremur din acest an s-a înregistrat pe 29 martie și a avut o magnitudine de 5 grade pe scara Richter, scrie Romaniatv.net.

Etichete: cutremur, cutremur azi, cutremur azi in vrancea, cutremur in vrancea, cutremur România, cutremur Vrancea

0/1 COMENTARII
Fox
20 sep 15:03
+0
VOTURI
-0
Eu propun sa nu mai publicati niciun articol ca e dezastru! Dupa 5 cutremure in 24 de ore eu zic totusi sa nu va sinucideti! Vine sfarsitul lumii, e clar! Inchideti garsoniera si plecati acasa si lasati-ne sa ne bucuram de viata, noi, astia care nu stau cu ochii in acul detectorului de cutremure! Si daca tot plecati de bezmetici pe strazi poate faceti si un articol mai de doamne-ajuta! ;) Stiu ca e compelx dar poate va iese!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE