Cutremur în Vrancea, în ultima zi din anCutremur în Vrancea. Un seism cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 13.55, în Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremur in Vrancea, in ultima zi din an
Cutremur în Vrancea, în ultima zi din an
Foto: Grup RC

Cutremur în Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 104 de kilometri. Oraşele cele mai apropiate de epicentru sunt Focşani (39 de kilometri), Covasna (42 de kilometri), Mărăşeşti (43 de kilometri), Târgu Secuiesc (50 de kilometri) şi Râmnicu Sărat (52 de kilometri). În ultimele zile au avut mai multe cutremure în zonă.

Seismul a avut loc la ora locala 13h55min05sec (11h55min05sec UTC). Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, epicentrul cutremurului a fost localizat in Muntii Vrancei, zona PALTIN, judetul Vrancea (45,77 grade latitudine Nordica, 26,70 grade longitudine Estica).

Cutremur în Vrancea. În zona seismică Vrancea s-au produs, în decembrie, alte 12 cutremure cu magnitudini între 3 şi 4,5, cel mai puternic dintre acestea fiind înregistrat în 7 decembrie, potrivit Româniatv.net.

Etichete: cutremur azi, cutremur azi in vrancea, cutremur azi România, cutremur in vrancea, cutremur Vrancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE