Cutremur în zona seismică Vrancea, în apropiere de BraşovCUTREMUR ROMÂNIA. Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 70,5 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului. Epicentrul cutremurului a fost la o distanţă de 42 de kilometri de municipiul Braşov.

Cutremur, sambata dimineata, in Romania
Cutremur, sâmbătă dimineaţă, în România

CUTREMUR ROMÂNIA.  Seismul a avut loc la ora 6,49, cele mai apropiate localităţi de epicentru fiind Crivina (13 km.), Braşov (42 km.) şi Bucureşti (119 km.), potrivit Centrului Seismologic Euro-Mediteranean (CSEM).

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, în urmă cu o săptămână, în nordul judeţului Buzău, la o adâncime de 127 de kilometri.

Un alt cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs, în 1 decembrie, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 99,3 kilometri.

CUTREMUR ROMÂNIA. Şi pe 30 noiembrie s-a produs un cutremur, cu magnitudinea 3,8, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 137 de kilometri.

Ultimul cutremur cu magnitudine peste 4 s-a produs în zona Vrancea pe 19 noiembrie. Seismul, cu magnitudine 4,4, a avut loc la adâncimea de 143 de kilometri.

Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3, a avut loc în 24 septembrie, la ora 2.11, resimţindu-se şi în Bucureşti. Seismul s-a produs în zona Vrancea, la o adâncime de 112,3 kilometri.

CUTREMUR ROMÂNIA. Cele mai mai puternice cutremure produse în România după Revoluţie sunt cele înregistrate pe 30 şi respectiv 31 mai 1990, cu magnitudini de 6,9 şi respectiv 6,4.

Etichete: cutremur, cutremur brasov, cutremur România, cutremur Vrancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h