CUTREMUR PUTERNIC în Taiwan: Doi copii, salvaţi după ce pisica lor a alertat echipele de intervenţieUn copil în vârstă de şapte ani a fost localizat de echipele de salvare şi scos în viaţă de sub dărâmături, în urma seismului din Taiwan, după ce pisica familiei a mieunat pentru a semnala unde se aflau, informează site-ul TaiwanNews.com.

Doi copii, scosi de sub daramaturi dupa ce pisica a alertat echipele de salvare
Doi copii, scoşi de sub dărâmături după ce pisica a alertat echipele de salvare

Cutremurul de 6,4 grade produs în cursul nopţii a provocat prăbuşirea unui bloc de 17 etaje în oraşul Tainan, situat în sudul Taiwanului.

Un bărbat care locuia la etajul 10 s-a numărat printre primele persoane scoase de sub dărâmături, dar cei doi fii ai lui erau încă sub ruine.

Echipele de salvare au auzit mieunăturile pisicii familiei şi au reuşit localizarea şi salvarea unuia dintre băieţi, în vârstă de şapte ani. Pisica, numită MiauMiau, a fost şi ea scoasă în viaţă. Ulterior echipele de intervenţie au reuşit să salveze şi celălalt copil, în vârstă de şase ani.

Cel puţin 11 oameni, inclusiv o fetiţă de zece zile, au murit, iar alţi 475 au fost răniţi în urma cutremurului de 6,4 grade produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în sudul Taiwanului, anunţă autorităţile locale, precizând că circa 400.000 de persoane au rămas fără apă potabilă. Circa 230 de persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături, iar 26 sunt încă dispărute, scrie Mediafax.

Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea de 6,4 grade a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în sudul Taiwanului, provocând prăbuşirea mai multor clădiri rezidenţiale.

Zona cea mai afectată de cutremur este oraşul Tainan, unde cel puţin 11 clădiri rezidenţiale s-au prăbuşit, inclusiv un bloc de 17 etaje.

Etichete: copii salvati pisica, cutremur, cutremur taiwan, pisica, Taiwan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE